Βρες εδώ ηλεκτρική κουβέρτα υπόστρωμα, μία αγορά στην οποία προβαίνουν όλο και περισσότεροι καταναλωτές, άνδρες και γυναίκες, που επιθυμούν να περάσουν με ζεστασιά το χειμώνα.

Το ηλεκτρικό υπόστρωμα Aloe Vera με ύφασμα aloe vera του οίκου Dream θεωρείται μία ιδανική λύση για τέτοιες περιπτώσεις. Η ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» είναι εγκεκριμένη από τη British Electrotechnikal Approvals Board (B.EA.B. Αγγλίας) και από τον ΕΛΟΤ και πληροί τις προδιαγραφές του "Διεθνούς Οργανισμού C.E.E.".

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από το 1972, από τα πιο γνήσια υλικά ελληνικών εργοστασίων πλην των αντιστάσεων (αγγλικής προελεύσεως), σε ένα σύγχρονο και υπερμοντέρνο εργοστάσιο, που διαθέτει τα τελειότερα ηλεκτρονικά μηχανήματα.  Κάθε ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» ελέγχεται και ακτινοσκοπείται σε ειδικά υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Τα παραπάνω μαζί με την σχολαστικώς επιμελημένη εργασία, σας υπόσχονται ένα ζεστό, ξεκούραστο ύπνο, με την ηλεκτρική κουβέρτα «όνειρο». Η ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» είναι απαραίτητη για μικρούς και μεγάλους, αφού ανακουφίζει τις ενοχλήσεις στους ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν από αρθριτικά, ρευματισμούς, ισχιαλγίες, ημικρανίες, σπαστικές νόσους στομάχου, ενοχλήσεις περιόδου, υποβοηθώντας την θεραπεία τους.

Έχει κατανάλωση 0.06€/10ώρες και είναι φτιαγμένη από Ύφασμα aloe vera και Oko-Tex Standard 100 (No 42271/GR) υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Διαθέτει Safety system Dream, ειδική αντίσταση για προστασία από υπερθέρμανση και αυτόματη απενεργοποίηση.

Έχει δύο ανεξάρτητα χειριστήρια τριών θέσεων από άκαυστο πλαστικό (με ενδεικτική λυχνία, αφαιρεί την υγρασία από το στρώμα και ανακουφίζει από πόνους αρθριτικών, ρευματικών, ισχιαλγίες περιόδου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Λήμνος) από το 1972 και διατίθεται με γραπτή εγγύηση πέντε ετών. Διαστάσεις: ΠxΜ:( 155X140)cm.