Η εποχή στην οποία βρισκόμαστε, χαρακτηρίζεται από την οικονομική κρίση, που επηρεάζει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητά μας σε όλους τους τομείς.  Όλοι οι άνθρωποι αναζητούν ποιοτικές και οικονομικές λύσεις, κάτι που ισχύει και για τη θέρμανση. Βρες εδώ διπλή ηλεκτρική κουβέρτα, μία επιλογή που κερδίζει διαρκώς έδαφος στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Η LIFE UBL-002 Διπλό ηλεκτρικό θερμαινόμενο επίστρωμα 2x60W, 160x140 cm αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για ζεστές νύχτες το χειμώνα. Το ηλεκτρικό θερμαινόμενο επίστρωμα LIFE είναι ιδανικό για σταθερή και ευχάριστη ζεστασιά καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Διαθέτει σύντομο χρόνο προθέρμανσης και δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών επιπέδων θερμοκρασίας (χαμηλό-μεσαίο-υψηλό), ώστε να προσφέρει σταθερή θερμοκρασία όσο βρίσκεται σε λειτουργία. Απορροφά αποτελεσματικά την υγρασία από το στρώμα και τα σεντόνια και χαρίζει έναν ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο.

Έχει αυτόματο έλεγχο επιπέδου θερμοκρασίας για προστασία από υπερθέρμανση και αποσπώμενο χειριστήριο για εύκολο πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων. Επιπλέον, διαθέτει δύο ξεχωριστά θερμαντικά στοιχεία των 60W και δύο χειριστήρια, για να ρυθμίζετε την θερμοκρασία όπως επιθυμείτε σε κάθε πλευρά, με ανεξάρτητο έλεγχο.

Διαθέτει ακόμα ενδεικτική LED λυχνία λειτουργίας και ένδειξη επιλεγμένου επιπέδου θερμοκρασίας, αλλά και τέσσερις ελαστικούς ιμάντες συγκράτησης, για να παραμένει σταθερά τοποθετημένη στο στρώμα, χωρίς να γλιστράει από τη θέση της.

Έχει ασφάλεια υπερθέρμανσης, ενώ το ύφασμα της είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο ρούχων, χάρη στα αποσπώμενα χειριστήρια και είναι εύκολη στην τοποθέτηση και τη χρήση.