Στις μέρες μας ο καθένας μπορεί να βρει πολύ ποιοτικά σκευάσματα στα φαρμακεία και να ενισχύσει τον οργανισμό του ενάντια στις εποχιακές ιώσεις, τη γρίπη, αλλά και το κοινό κρυολόγημα.

Το Heel Gripp-Heel Ενέσιμο Διάλυμα για την Αντιμετώπιση της Γρίπης & των Γριπώδων Λοιμώξεων, 10 amps x 1.1 ml είναι ένα από αυτά τα προϊόντα. Εφόσον ακολουθηθούν σωστά οι οδηγίες χρήσεως, σας βοηθάει να ρυθμίσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ενώ παράλληλα ανακουφίζει και αφαιρεί άμεσα και αποτελεσματικά όλα τα τυπικά συμπτώματα που παρατηρούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι ιδανική επιλογή για τη γρίπη και τις γριπώδεις λοιμώξεις.

Τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα (αντιομοτοξικά) δρουν με την έννοια της ενεργοποίησης και στήριξη της αμυντικής δράσης του οργανισμού. Το Gripp-Heel είναι ένα ποιοτικό σκεύασμα για χρήση σε οξεία κατάσταση. Ανακουφίζει και αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά όλα τα τυπικά συμπτώματα και τις ενοχλήσεις.

Επιπλέον, θέτει σε λειτουργία τους ρυθμιστικούς μηχανισμούς του οργανισμού. Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιεί τη διάρκεια ανάρρωσης από τη γρίπη και τις γριπώδεις λοιμώξεις.

Η ισχυρή του σύνθεση αποτελείται από:                                                                         

Aconitum Napellus (Monkshood): Υπεροξείες, φλεγμονώδεις παθήσεις, καρδιακές διαταραχές με άγχος, επίμονες νευρικές καταστάσεις.

Bryonia Cretica (Bryony): Οξεία φλεγμονή του αναπνευστικού συστήματος, του υπεζώκοτα και περιτονίτιδα.

Lachesis Cretica (Bushmaster): Φλεγμονές του δέρματος και του βλεννογόνου, παθήσεις των αδένων, γενικές μολύνσεις και λοιμώξεις, καρδιακή και κυκλοφορική αδυναμία, νευρικοί πόνοι, σπασμοί, κακή διάθεση.

Eupatorium Perfoliatum (Boneset): Γρίπη και γριπώδεις εμπύρετες παθήσεις .

Phosphorus: Φλεγμονές των αναπνευστικών και πεπτικών οργάνων, καταστάσεις εξάντλησης, πόνοι καρδιάς, καρδιακή αδυναμία, βαριές λοιμώξεις, πονοκέφαλοι, νευρικοί πόνοι, κακή διάθεση.