Δες εδώ πως ο διαβήτης είναι μια ασθένεια που χρειάζεται προσοχή σε καθημερινή βάση. Στην αγορά κυκλοφορούν εξελιγμένα σκευάσματα, τα οποία δίνουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που προκαλούνται.

Το Eubos Diabetic Skin Face Cream Anti-Age Περιποίηση για το Διαβητικό Δέρμα, Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου, 50 ml είναι ένα από αυτά. Περιέχει τα ειδικά ενεργά συστατικά Carnosine, Creatine, Radicare και Trimoist. Όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά και καταπραΰνουν το δέρμα. Επιπλέον, περιέχει Shea Butter, Evening Primrose Oil και ελαιόλαδο.

Έχει αναζωογονητική δράση και αυξάνει εντατικά και παρατεταμένα το περιεχόμενο υγρασίας. Προσφέρει εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία των κυττάρων και των πρωτεϊνών από την πρόωρη γήρανση. Δεν περιέχει PEG, λανολίνη και παραφίνη.

Το σύμπλεγμα Pheohydrane από μέταλλα της θάλασσας, αμινοξέα και εκχύλισμα από φύκη, σε συνδυασμό με γαλακτικό και γλυκερίνη, ενυδατώνουν το σύνολο της επιδερμίδας, ενισχύουν και προστατεύουν το φυσιολογικό φραγμό του δέρματος (BB, F&L). Το συστατικό Zinc-PCA ενυδατώνει και υποστηρίζει την υγιή χλωρίδα (BB), Sodium PCA (FC).

Το Carnosine είναι ένα φυσιολογικό διπεπτίδιο του σώματος. Έχει αποτελεσματική δράση κατά των ελευθέρων ριζών, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. Τέλος, έχει αναζωογονητική και αντιοξειδωτική δράση (FC, BB).

Το φυσιολογικό συστατικό του σώματος Creatine αποτελεί πηγή ενέργειας. Προάγει και ενισχύει την κυτταρική λειτουργία (FC). Το συστατικό Decalast βοηθά στην ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας (F&L).

Πρόκειται για μια ενεργή κρέμα με εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία των κυττάρων και των πρωτεϊνών από την πρόωρη γήρανση.