Δες εδώ για τη σύσφιξη λαιμού και του υπόλοιπου προσώπου είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα πάρα πολλές γυναίκες, οι οποίες από μία ηλικία και μετά βλέπουν την επιδερμίδα τους να χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της. Οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών διαθέτουν στο εμπόριο διάφορα εξελιγμένα σκευάσματα για αποτελεσματική και διαρκή φροντίδα του δέρματος.

Η Cellogen Splendor Anti-wrinkle Firming Cream ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για μια αντιρυτιδική συσφικτική κρέμα προσώπου και ματιών, που κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία των 50gr. Περιέχει υψηλής τεχνολογίας υαλουρονικό νάτριο, βιταμίνες και άλλα συστατικά. Προσφέρει αντιρυτιδική και συσφικτική δράση στην επιδερμίδα, καθώς και ενυδατικά συστατικά. Χάρη στην καινοτόμο της σύνθεση ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Μειώνει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και την τραχύτητα γήρανσης του δέρματος. Επιπλέον, τονώνει τη μικροκυκλοφορία και καταπολεμά τις πανάδες και τις μαύρες κηλίδες που δημιουργούνται από χρόνια έκθεση στον ήλιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, χωρίς parabens και αλλεργιογόνα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το Cellogen Splendor Cleansing gel αποσυμφορητικό, απαλό καθαριστικό και ενυδατικό τζελ προσώπου. Περιέχει ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες με υψηλή δερματική και οφθαλμική ανοχή. Καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει το δέρμα. Χάρη στην προβιταμίνη Β5 ενισχύει τη λειτουργία των επιθηλιακών και την αναγέννηση του δέρματος.

Το Avena sativa μειώνει τον κνησμό και τον ερεθισμό, ενώ η γλυκερίνη, ευνοεί την κατακράτηση νερού. Ακόμη, το μίγμα αιθέριων ελαίων (γιασεμί, τριαντάφυλλο, κέδρος, δενδρολίβανο) έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες.