Πολλοί άνδρες και ακόμη περισσότερες γυναίκες επιθυμούν κάθε καλοκαίρι να μαυρίσουν γρήγορα και να διατηρήσουν τη σκούρα απόχρωση στο δέρμα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βρες εδώ τα αντιηλιακά Vichy, τα οποία υποστηρίζουν αυτήν την προσπάθεια. Χάρη στο τζελ βελτιστοποίησης μαυρίσματος SPF 50 της σειράς Ideal Soleil, η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται πιο γρήγορα και με ασφάλεια.

Τα προϊόντα Vichy προσφέρουν προστασία ενάντια στις επιβλαβείς επιπτώσεις του ηλίου σε όλες τις μορφές επιδερμίδας, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες. Οι καινοτόμες συνθέσεις που έχουν σε συνδυασμό με τις απολαυστικές υφές, κάνουν το μαύρισμα μια ευχάριστη και διασκεδαστική περιπέτεια.

Ο συνδυασμός της εμπλουτισμένης ενυδατικής σύνθεσης και της λεπτόρρευστης υφής έχουν ως αποτέλεσμα μια απαλή και ματ επιδερμίδα. Το τζελ βελτιστοποίησης μαυρίσματος SPF 50+ παρέχει πολύ υψηλή κάλυψη και γρήγορο μαύρισμα με μία μόνο κίνηση. Είναι απαραίτητο για τις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν προστασία και ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Η καινοτομία της Vichy αφορά στη σύνθεση του προϊόντος που είναι ενυδατική και εμπλουτισμένη με ενεργοποιητές μελανίνης, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη φυσική διαδικασία του μαυρίσματος. Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, parabens και χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον.

Χάρη στη μορφή του τζελ απλώνεται πολύ εύκολα σε όλες τις μορφές επιδερμίδας. Έχει περάσει από αυστηρούς δερματολογικούς και κλινικούς ελέγχους και είναι απόλυτα ασφαλές, αφού δεν προκαλεί αλλεργία και ερεθισμούς.