Τα αντηλιακά La Roche Posay έχουν μεγάλή αποτελεσματικότητα κατά της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας. Η γαλλική εταιρεία δεν κυκλοφορεί στη αγορά μόνο τέτοιου είδους σκευάσματα, αλλά και διάφορα καλλυντικά περιποίησης, τα οποία λειτουργούν συμπληρωματικά ή συνδυαστικά. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουν πολύ περισσότερα στην επιδερμίδα μικρών και μεγάλων.

Ένα από αυτά είναι και το ANTHELIOS KA. Πρόκειται για ένα σκεύασμα που προσφέρει καθημερινή ενυδατική φροντίδα πολύ υψηλής προστασίας για την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, η οποία κινδυνεύει περισσότερο από την έκθεση στις ακτίνες UV. Υπόσχεται 24ωρη ενυδάτωση και πολύ υψηλή προστασία ενάντια στις βλάβες που προκαλεί η καθημερινή UV ακτινοβολία.

Χάρη στη μη λιπαρή υφή του προσφέρει άνεση στην εφαρμογή και απορροφάται άμεσα. Κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία των 50 ml με αντλία. Είναι κατάλληλο για ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα.

Δεν περιέχει άρωμα και parabens και δεν δημιουργεί ατέλειες στο δέρμα όταν απορροφάται. Είναι μια καλή επιλογή για βάση του μακιγιάζ. Θα πρέπει να εφαρμόζεται κάθε πρωί σε ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα, στις περιοχές που είναι εκτεθειμένες στην ηλιακή ακτινοβολία.

Έχει δοκιμαστεί σε επίπεδα νικελίου χαμηλότερα από το κατώτατο όριο για αλλεργικές αντιδράσεις σε ευαίσθητα άτομα και σε όλους τους απαραίτητους εργαστηριακούς και δερματολογικούς ελέγχους. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη ποσότητα, για να μπορέσει να ενυδατωθεί σωστά και γρήγορα η επιδερμίδα.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται σε καθημερινή βάση και είναι καλύτερα προστατευμένη από τις βλάβες που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο.