Δες εδώ νέας γενιάς αντηλιακά προϊόντα, τα οποία κυκλοφορούν στο εμπόριο, προσφέρουν μόνιμες και ασφαλείς λύσεις σε όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας που υπάρχουν ήδη ή μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτό το καταφέρνουν χάρη στις καινοτόμες συνθέσεις τους.

Το Coverderm Perfect Legs 50ml n.1, (SPF 16) είναι ένα απίστευτα κρεμώδες και πολύ εύκολο στην εφαρμογή, αδιάβροχο μακιγιάζ που κρύβει τα σημάδια του δέρματος. Έχει δείκτη προστασίας SPF 16 ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Το επαναστατικό αδιάβροχο make-up Coverderm Perfect Legs είναι ένα επαναστατικό σκεύασμα που καλύπτει τέλεια οποιαδήποτε ατέλεια στο σώμα και στα πόδια, όπως ευρυαγγείες, κιρσούς, ραγάδες, φλεβίτιδα, λεύκη, ουλές, καψίματα, σημάδια, ελιές, μελανιές, κυτταρίτιδα και τατουάζ. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές από την πρώτη κιόλας χρήση.

Επιπλέον, παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και στις πιο ευαίσθητες. Εφαρμόζεται πολύ εύκολα και απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα και ίχνη λιπαρότητας, χάρη στην κρεμώδη και ελαστική υφή του.

Το συγκεκριμένο προϊόν παραμένει αναλλοίωτο στο δέρμα, επιτρέποντάς του συγχρόνως να αναπνέει ελεύθερα. Δεν «σπάει», ακόμα και κάτω από σκληρές συνθήκες, όπως άθληση ή κολύμπι, αφού έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα. Ακόμη, προστατεύει ολοκληρωτικά τα ευαίσθητα σημάδια (όπως φλεβίτιδα) στο σώμα και στα πόδια από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο σκεύασμα, το οποίο δεν προκαλεί ερεθισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. Διατίθεται σε εννιά αποχρώσεις.