Η ακμή και η αντιμετώπισή της είναι ένα θέμα που δε χρειάζεται βιαστικές κινήσεις. Το συγκεκριμένο δερματικό πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αρκεί να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα καλλυντικά σκευάσματα που θα βρεις σε μεγάλη ποικιλία εδώ.

Το Restylane Restylane Vital, 1 ml είναι ένα από αυτά. Πρόκειται για μια πολύ αποτελεσματική ενυδατική θεραπεία με υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση στην ώριμη και κατεστραμμένη από ήλιο ή ακμή επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για τις πιο ώριμες ή κατεστραμμένες από τον ήλιο επιδερμίδες. Το δέρμα ενυδατώνεται από μέσα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο.

Κάθε θεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά ενυδατικών μικροενέσεων υαλουρονικού οξέως, που ονομάζεται επίσης σταθεροποιημένο ΗΑ. Πρόκειται για μία υδρόφιλη ουσία, η οποία βρίσκεται φυσικά στο σώμα και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο. Με την πάροδο του χρόνου συντελούνται μεταβολές στην επιδερμίδα, οι οποίες μειώνουν την ποιότητα και την παραγωγή του κολλαγόνου. Ακόμη, διαλύουν τις ελαστικές ίνες και περιορίζουν την εξάπλωση και δημιουργία υαλουρονικού οξέος, κάνοντας το δέρμα ξηρότερο και λιγότερο ελαστικό.

Το σταθεροποιημένο ΗΑ είναι μία μαλακή, σα ζελέ ουσία. Έχει την ικανότητα να απορροφά το νερό και ενυδατώνει βαθιά δέρμα στις περιοχές εφαρμογής, δίνοντας βελτιωμένη σφριγηλότητα, ελαστικότητα και απαλότητα. Τα συστατικά της βελτιώνουν διακριτικά και σταδιακά την ελαστικότητα του δέρματος. Τέλος, μειώνουν την τραχύτητα της επιφάνειας του, ενώ παράλληλα αφήνουν στο δέρμα μια αίσθηση πιο λεία, απαλή και εξαιρετικά λαμπερή.

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, το πίσω μέρος των χεριών και γενικά σε περιοχές με σημάδια ακμής.