Δες εδώ πως η μέτρηση ζαχάρου δεν είναι πλέον μια ρουτίνα που σας ταλαιπωρεί και σας αγχώνει. Σε αυτό βοηθούν οι εξελιγμένες συσκευές που κυκλοφορούν στις μέρες μας στην αγορά.

Το Ascencia Contour Next Συσκευή Μέτρησης Σακχάρου, 1 τεμάχιο είναι μία από αυτές. Το συγκεκριμένο έξυπνο σύστημα σας επιτρέπει να ασχολείστε τόσο, όσο είναι σωστό για εσάς για να διαχειρίζεστε τον διαβήτη σας. Προσφέρει εξαιρετικά ακριβή μέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, τα πρότυπα ακριβείας ISO 15197:2013 επιτρέπουν περιθώριο σφάλματος ±15 mg/dL σε συγκεντρώσεις γλυκόζης.

Ακόμη, σας προτρέπει να συμπληρώσετε αίμα στην ίδια ταινία αν το πρώτο δείγμα δεν είναι επαρκές για να παρέχει ένα αποτέλεσμα. Έτσι, δε χρειάζεται να τρυπήσετε το δάχτυλό σας δεύτερη φορά, ούτε να χαλάσετε περισσότερες ταινίες μέτρησης. Σας προσφέρει μια άμεση ενημέρωση για τα αποτελέσματα γλυκόζης αίματος (BG)

Πράσινο = εντός στόχου

Κίτρινο = πάνω από τον στόχο

Κόκκινο = κάτω από τον στόχο

Με την εφαρμογή smartALERTS, σας ειδοποιεί σε περίπτωση που τα σάκχαρά σας είναι σε κρίσιμα χαμηλά ή κρίσιμα υψηλά επίπεδα. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να καταγράψτε ενέργειες, όπως διατροφή, δραστηριότητες και λήψη φαρμάκων. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες, σημειώσεις ή φωνητικά μηνύματα για να βάλετε τα αποτελέσματά σας σε ένα πλαίσιο και να είστε ακόμη πιο οργανωμένοι.

Νέες λειτουργίες θα συνεχίσουν να προστίθενται στην εφαρμογή CONTOUR®DIABETES, προκειμένου να σας βοηθήσουν να διαχειρίζεστε πιο έξυπνα τον διαβήτη σας.