Τα αντιφθειρικά www.my-pharmacy.gr/antifthirika/ αποτελούν την ιδανική επιλογή για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ξεμπερδεύουν με τις ψείρες και τα προβλήματα που αυτές δημιουργούν στο τριχωτό της κεφαλής. Στο εμπόριο θα βρείτε πληθώρα τέτοιων σκευασμάτων, που υπόσχονται να σας απαλλάξουν από αυτά τα παράσιτα.

Το Apivita School Kids Προληπτικό Σαμπουάν Για Ψείρες Mε Neem Oil διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 250ml. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν, το οποίο περιέχει φυσικά συστατικά σε ποσοστό 88%.

Βασίζεται σε ένα ήπιο σύστημα επιφανειοδραστικών που καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και λεμονοειδή από neem oil, αιθέρια έλαια tea tree, γεράνι, σιτρονέλλα, συστατικά τα οποία απωθούν τις ψείρες. Επιπλέον, η λεβάντα καταπραΰνει τον κνησμό και τους ερεθισμούς στο τριχωτό και η αλόη: ενυδατώνει και περιποιείται τα μαλλιά. Το δενδρολίβανο τονώνει τα μαλλιά και η πρόπολη χαρίζει ήπια αντισηπτική και αντιοξειδωτική δράση.

Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από βιολογική λεβάντα, γνωστή για την καταπραϋντική της δράση. Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Πρόκειται για ένα σκεύασμα χωρίς Parabens, Silicones, Mineral oil, Propylene glycol, Ethanolamines, Colorants, Phthalates, PCM, NM, δερματολογικά ελεγμένο και συσκευασμένο σε φιάλη από ανακυκλωμένο ΡΕΤ.

Χρησιμοποιήστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ. Ξεβγάλετε και επαναλάβετε αφήνοντας να δράσει για δύο με τρία λεπτά. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε με άφθονο νερό.