Δες εδώ πως η ακμή είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα για ένα μεγάλο μέρος των νέων ανθρώπων. Συνήθως εμφανίζεται από την περίοδο της εφηβείας. Στο εμπόριο υπάρχουν αρκετά ποιοτικά σκευάσματα, τα οποία έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Το Helenvita ACNormal Cleansing Mousse, 150 ml ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για ένα βελούδινο αφρό, ο οποίος αποτελεί ιδανική λύση για τον καθημερινό καθαρισμό της λιπαρής και με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για περιπτώσεις αφυδατωμένης επιδερμίδας από φαρμακευτικές αγωγές.

Προσφέρει απαλό και βαθύ καθαρισμό. Αφαιρεί ρύπους και σμήγμα, ενώ ταυτόχρονα αποκαθιστά τον διαταραγμένο προστατευτικό μανδύα του δέρματος. Το φυσικής προέλευσης ενεργό συστατικό Phycosaccharide ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και επανορθώνει. Επιπλέον, η βιταμίνη Ε, η aloe vera gel και το sodium PCA ενυδατώνουν και αναπληρώνουν τα λιπίδια του διαταραγμένου επιδερμικού φραγμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση της αίσθησης άνεσης στο δέρμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αφρός ξυρίσματος σε ερεθισμένο δέρμα. Δεν περιέχει SLS (Sodium lauryl sulfate), SLES (sodium laureth sulfate) και Parabens. Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε υγρό δέρμα. Κάνετε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Η ολοκληρωμένη σειρά HELENVITA ACNormal της ΦΑΡΜΕΞ ΑΕ έρχεται να φροντίσει το λιπαρό και με τάση προς ακμή δέρμα μέσω της συνεργιστικής ικανότητας των συστατικών της. Ειδικά το καινοτόμο συστατικό PHYCOSACCHARIDE AC βοηθάει άμεσα και αποτελεσματικά στη ρύθμιση του σμήγματος, στην κερατόλυση, στην καταπράυνση και στην αναστολή της ανάπτυξης των βακτηριδίων.