Τα αντηλιακά apivita αντιμετωπίζουν με επιτυχία όλες τις παθήσεις που έχει η ανθρώπινη επιδερμίδα. Οι επιστήμονες που εργάζονται στη συγκεκριμένη εταιρεία, γνωρίζουν καλά τις ανάγκες της επιδερμίδας ανδρών και γυναικών, για αυτό και μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις και αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Οι κρέμες προσώπου ανήκουν στην κατηγορία με τα προϊόντα της εταιρείας που έχουν τις περισσότερες πωλήσεις. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή έχουν σύνθεση πλούσια σε φυσικά συστατικά και καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε τύπου δέρματος.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με χρώμα παρέχει υψηλή προστασία SPF 30 και UVA 21 και χάρη στην πατέντα πρόπολης, δρα καταλυτικά ενάντια στη φωτογήρανση. Χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ματ όψη και φυσική κάλυψη που διαρκούν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ εφαρμόζεται άριστα και ως ελαφρύ μακιγιάζ.

Έχει φυσική σύνθεση σε ποσοστό 83% και εκτός από υψηλή προστασία από UVA και UVB προσφέρει και αντιοξειδωτική δράση. Η σύνθεση της στηρίζεται σε συστατικά όπως η θαλάσσια λεβάντα (πλούσια σε στερόλες), η βιταμίνη Ε, το υαλουρονικό οξύ, η πανθενόλη και η βιολογική αλόη. Ο συνδυασμός όλων αυτών ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς, ενώ προσφέρει σημαντική ενυδάτωση.

Οι ορυκτές χρωστικές (οξείδια σιδήρου και τιτανίου) σε συνδυασμό με λιπαρό αμινοξύ εξασφαλίζουν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και λεία, λαμπερή επιδερμίδα, προσδίδοντας ματ όψη. Τέλος, το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, παρέχει σταθερά ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τη φωτογήρανση.