Δες εδώ οδοντόκρεμες νέας γενιάς έχουν σε μεγάλο ποσοστό συνθέσεις από συστατικά, τα οποία δεν επηρεάζουν αρνητικά το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι περισσότεροι καταναλωτές τις προτιμούν, εμπιστευόμενοι την ισχυρή δράση τους.

Η Dr Organic Organic Pomegranate Toothpaste Οδοντόκρεμα με Βιολογικό Ρόδι 100ml είναι μια ποιοτική οδοντόκρεμα, η οποία έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα, που βασίζονται στην τριπλή της δράση. Περιέχει βιολογικό ρόδι, αλόη βέρα, άρνικα, αγριοκάστανο, πυρίτιο, ισλανδική κετραρία, και τεϊόδεντρο.

Είναι κατάλληλη για ευαίσθητα δόντια και ούλα. Χαρίζει στο στόμα καθαρή αναπνοή και δροσερό άρωμα μέντας και φρούτων. Χάρη στις αντιοξειδωτικές και λευκαντικές ιδιότητές της που εμποδίζουν το σχηματισμό τερηδόνας, η σύνθεσή της αναζωογονεί, επανορθώνει και προστατεύει τα ούλα και τα δόντια. Ακόμη, καταπολεμά τη δημιουργία πλάκας και πέτρας, ενώ παράλληλα προστατεύει από τον αποχρωματισμό των δοντιών από τις τροφές.

Προάγει την στοματική υγιεινή και αφήνει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Χαρίζει δροσερή αναπνοή. Χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας κάθε φορά και βουρτσίστε τα δόντια σας κάθε μέρα πρωί και βράδυ. Αν χρειαστεί, επαναλάβετε και μετά από κάθε γεύμα. Δεν θα πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις, αλλά να κινείτε απαλά την οδοντόβουρτσα πάνω στα δόντια σας.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Εάν το προϊόν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεβγάλετε με χλιαρό νερό. Πολύ περισσότερο, όλοι όσοι είναι μικρότερης ηλικίας, πρέπει να διαβάσουν τις οδηγίες χρήσεως.