Η μέτρηση ζαχάρου, με προϊόντα που θα βρεις εδώ, αποτελεί μία καθημερινή συνήθεια για όσους πάσχουν από διαβήτη. Για αυτό το λόγο οι καταναλωτές αναζητούν αξιόπιστους μετρητές, τους οποίους μπορούν να χειριστούν εύκολα.

Η μέτρηση σακχάρου μπορεί να γίνει με ακρίβεια και ευκολία με τον μετρητή TRUEresult Twist 2 από την Nipro, που σας δίνει αποτελέσματα σε τέσσερα δευτερόλεπτα. Σας παρέχει εύκολη και γρήγορη μέτρηση της γλυκόζης του αίματος. Στρίψτε το TRUEresult twist 2 στο πάνω μέρος ενός φιαλιδίου με ταινίες μέτρησης και δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε στην οθόνη του. Ακόμα, διαθέτει μνήμη 500 μετρήσεων, ενώ υπολογίζει μέσο όρο 7,14,30 ημερών.

Είναι ο πιο μικρός μετρητής στον κόσμο με μόλις 1,8 cm ύψος και βάρος 17 γραμμάρια. Ο μετρητής σακχάρου TRUEresult Twist 2 έχει δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων σε Η/Υ και μειωμένο ποσοστό ανακριβούς αποτελέσματος, με πολύ μικρό δείγμα μέτρησης μόλις 0,5μlt. Αυτό σημαίνει λιγότερο πόνο κατά τη μέτρηση και μειωμένο χρόνο διαχείρισης της ταινίας μέτρησης με κουμπί αποδέσμευσης. Διαθέτει ένδειξη ημερομηνίας και ώρας σε μια ευανάγνωστη οθόνη, για εύκολη ανάγνωση των αποτελεσμάτων και έρχεται με εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Ο μετρητής σακχάρου TRUEresult Twist 2 κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου στην ΗΠΑ, σύμφωνα με τα κριτήρια ISO για ακρίβεια και αποτελέσματα κοντά στο 100% των ορίων ISO. Χωρίς να πάρουν συγκεκριμένες γραπτές οδηγίες χρήσης για το σύστημα TRUEresult Twist 2, οι ασθενείς που έκαναν για πρώτη φορά χρήση του μετρητή, ήταν ικανοί να πάρουν κλινικά ακριβή αποτελέσματα.