Βρες εδώ αντηλιακό σπρέι που προσφέρει υψηλού επιπέδου φροντίδα και προστασία. Έχουν εξελιγμένες συνθέσεις με πολλά φυσικά συστατικά, που τους χαρίζουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την ανθρώπινη επιδερμίδα.

Το Bioderma Photoderm Brume Invisible SPF 50+ Αντηλιακό Spray για Πρόσωπο, Σώμα & Μαλλιά, 200 ml είναι ένα επαναστατικό προϊόν, το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Προσφέρει δερματολογική ασφάλεια ενός πολύ υψηλού επιπέδου προστασίας σε συνδυασμό με μια 100% διαφανή και μη λιπαρή υφή, η οποία του επιτρέπει να εφαρμόζεται εύκολα χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Ακόμη, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και κατάλοιπα.

Έχει βιολογικό τρόπο δράσης, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του. Εκτός από την προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA/UVB (συστήματα φιλτραρίσματος), η Photoderm Brume SPF50+ προσφέρει αντιοξειδωτική δράση. Η βιταμίνη Ε προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από τις βλαβερές ακτίνες UV και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά με την ίδια άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Χρειάζεται προσοχή, έτσι ώστε να εφαρμόζεται κάθε φορά επαρκής ποσότητα σε όλη την εκτεθειμένη στον ήλιο επιφάνεια του δέρματος.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό προϊόν. Δεν προκαλεί ερεθισμούς και άλλες παρενέργειες. Χρειάζεται εκ νέου επάλειψη μετά από κολύμπι, έντονη εφίδρωση και σκούπισμα με πετσέτα.