Τα παραπάνω προσφέρουν δύο προϊόντα της Power Health, τα οποία κάποιες φορές πωλούνται σε συνδυαστική προσφορά. Τα αντικουνουπικά https://www.mamacorner.gr/cat/antikounoupika/ σκευάσματα έχουν μεγάλη ζήτηση και όπως είναι φυσικό, οι μεγάλες εταιρείες έχουν έντονο ανταγωνισμό για το ποια θα μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού.

Τα αντικουνουπικά υγρά μαντηλάκια Fleriana απωθούν με σχετική ευκολία τα κουνούπια και όλα τα ενοχλητικά έντομα. Η δράση τους διαρκεί για πέντε ώρες από τη στιγμή που θα εφαρμοστούν πάνω στην επιδερμίδα. Είναι πρακτικά, φυσικά, και έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα. Είναι ιδανικά για όλα τα μέλη της οικογένειας, μικρούς και μεγάλους. Μπορούν να μεταφερθούν παντού και είναι εύκολα στη χρήση.

Έχουν την ικανότητα να κρατούν μακριά τα κουνούπια και τα έντομα χάρη στο φυσικό συστατικό ευκαλύπτου της λεμονιάς. Είναι κατάλληλα για άτομα από δύο ετών και άνω. Κάθε πακετάκι περιέχει δεκαπέντε μαντηλάκια.

Όσον αφορά την αντιμετώπιση των τσιμπημάτων, υπάρχει το Fleriana After Bite. Κυκλοφορεί σε μορφή στικ για πιο εύκολη εφαρμογή. Αποτελεί την ιδανική λύση για την άμεση και δραστική αντιμετώπιση στα πάσης φύσεως τσιμπήματα. Έχει 100% φυσική σύνθεσή από αλόη, άρνικα, χαμομήλι, καράπα, καλέντουλα, φραγμίτη, poria επιλόβιο- canadian willowherb.

Μειώνει το οίδημα στην περιοχή, και τον κνησμό και παράλληλα προσφέρει μια ήπια αντισταμινική δράση. Επιπλέον, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και παρέχει ήπια τοπική αναισθησία, ενώ η στυπτική του δράση βοηθά στη γρήγορη επούλωση. Έχει υπέροχο άρωμα και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια και για παιδιά από τριών ετών.