Το αντηλιακό ματιών είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται αρκετά συχνά και για σκευάσματα, τα οποία δεν έχουν προστατευτική δράση από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία μόνο για το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου.

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι και το Vichy TEINT IDEAL Compact Powder - Illuminating SPF 25 No. 3 Tan, 9.5 gr. Πρόκειται για ένα compact αντηλιακό σε μορφή πούδρας, το οποίο υπόσχεται αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Παράλληλα προσφέρει τέλεια κάλυψη σε όλη την επιφάνεια του προσώπου.

Το συγκεκριμένο αντηλιακό μέικ απ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Παρέχει βελούδινο, ματ και φυσικό αποτέλεσμα. Οι ατέλειες καλύπτονται, ενώ το πρόσωπο είναι λαμπερό και λείο. Είναι εύκολο στην χρήση, αλλά και στην μεταφορά του. Το ειδικό σφουγγάρι, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, του επιτρέπει την εύκολη και ακριβή εφαρμογή.

Χάρη στα ενεργά συστατικά του, το Τeint Ideal Compact Powder καλύπτει εξαιρετικά όλες τις ατέλειες απαλά. Η τεχνολογία λεπτόρρευστης λάμψης προσφέρει στο δέρμα ένα φυσικό αποτέλεσμα και λάμψη που διαρκεί περισσότερο. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.

Το Teint Ideal Compact Powder προσφέρει ένα βελούδινο αποτέλεσμα που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και διαρκεί περισσότερο. Απλώς εφαρμόστε την πούδρα στο κέντρο του προσώπου με το ειδικό σφουγγάρι και εν συνεχεία απλώστε ομοιόμορφα με κινήσεις προς τα έξω. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να εφαρμόζεται κάθε φορά η σωστή ποσότητα.