Βρες εδώ αντηλιακά κορρές που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε μια ευρεία γκάμα και μπορούν να προσφέρουν αποτελεσματική και διαρκή προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Χάρη στη βελτιωμένη και πλούσια σύνθεσή τους, η οποία βασίζεται σε φυσικά συστατικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλες τις ηλικίες.

Ένα ακόμα από τα καινοτόμα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας είναι το Lipbalm sun protect sunflower, το οποίο διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 5ml. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σκεύασμα, που είναι κατάλληλο για τη φροντίδα των χειλιών. Περιέχει έλαιο ηλίανθου, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά και Ω3 λιπαρά οξέα. Χάρη σε αυτά συμβάλλει στο να μειώνεται η απώλεια της φυσικής υγρασίας στην επιδερμίδα. Στη σύνθεση του εμπεριέχει έλαιο jojoba και αμυγδαλέλαιο, που προσφέρουν ενυδάτωση και βελτιώνουν την υφή με διάρκεια, ενώ έχουν μαλακτικές ιδιότητες.

Το έλαιο σησαμιού προσφέρει εξαιρετική μαλακτική δράση και προστατεύει ιδανικά τα ξηρά χείλη. Ακόμη, το καστορέλαιο προσφέρει θρεπτική δράση (πλούσιο σε λιπαρά οξέα) και διεισδύει σε βάθος στα χείλη, ενώ το κερί καντελίλα που είναι πλούσιο σε θρεπτικά και δραστικά συστατικά, συμβάλλει στη δημιουργία μίας βελούδινης υφής.

Το κερί μέλισσας συγκρατεί την υγρασία στη συγκεκριμένη ευαίσθητη περιοχή και παράλληλα σχηματίζει μία προστατευτική ασπίδα απέναντι στους ρύπους του περιβάλλοντος, τη σκόνη, την άμμο κ.ά. Τέλος, το κερί καρναούμπα βοηθά τα χείλη να παραμένουν απαλά χάρη στη μαλακτική του δράση. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.