Βρες εδώ αντηλιακά προϊόντα που υπόσχονται ένα έντονο και ομοιόμορφο μαύρισμα και γίνονται ανάρπαστα κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι, αφού τα προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες και αρκετοί άνδρες που επιθυμούν λαμπερή και χρυσαφένια επιδερμίδα.

Το SwissCare Suncare Bronzing Beauty UV Defense Oil Spray Αντιηλιακό Λάδι σε Σπρέι SPF 30, 150 ml είναι ένα ποιοτικό προϊόν, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει άμεση και αποτελεσματική δράση, χάρη στην επαναστατική του σύνθεση.

Η σωστή χρήση του επιταχύνει φυσικά το μαύρισμα και προστατεύει το DNA των κυττάρων από την επιβλαβή υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Κυκλοφορεί σε μορφή σπρέι για πιο εύκολη εφαρμογή. Υπόσχεται ένα εντυπωσιακό και ασφαλές μαύρισμα που διαρκεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το αντηλιακό λάδι σε σπρέι SUNCARE BRONZING BEAUTY Defense Oil Spray επιτρέπει την απόλαυση του ήλιου στην παραλία, αφού προσφέρει υψηλή προστασία και ενυδάτωση. Τα συνηθισμένα λάδια μαυρίσματος μπορεί να προσφέρουν υπέροχο μαύρισμα, παρέχουν όμως μικρή ή ελάχιστη προστασία. Το συγκεκριμένο σκεύασμα προσφέρει προηγμένη τεχνολογία για θεαματικό αποτέλεσμα.

Έχει μη λιπαρή υφή, χάρη στην οποία απλώνεται εύκολα χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Ακόμη, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και κατάλοιπα. Η πρωτοποριακή του σύνθεση περιέχει τα ισχυρά πατενταρισμένα συστατικά Αντιλευκίνη 6, Βιταμίνη Ε, Σκουαλένιο, Κράμβη Θαλασσινή και Συνένζυμο Q10.

Προσφέρει ιδανική προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.