Τα αντιηλιακά vichy έχουν καταφέρει να γίνουν συνώνυμο της προστασίας από τις βλαβερές συνέπειες που έχει η έκθεση μας στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν μεγάλη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό και σημειώνουν αυξημένες πωλήσεις κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι.

Η υπεριώδης ακτινοβολία αποτελείται κατά 25% από ακτίνες UVB και κατά 75% από ακτίνες UVA. Οι UVA συμπεριλαμβανομένων και των μακρών UVA που διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα, υπάρχουν όλο τον χρόνο και δε χρειάζεται να επικρατεί μεγάλη ηλιοφάνεια και αυξημένη θερμοκρασία.

Η Vichy προωθεί στην αγορά διάφορα σκευάσματα που καταπολεμούν αποτελεσματικά τη γήρανση της επιδερμίδας. Ένα από αυτά είναι και το Slow Age, το οποίο εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση και μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στο συγκεκριμένο τομέα.

Η σύνθεσή του αποτελείται από όλα τα ενεργά συστατικά των φίλτρων UV και από ένα ειδικό μείγμα κηρών που βελτιστοποιούν την απορρόφηση στο δέρμα, καθώς και διοξείδιο του πυριτίου για βελούδινη υφή. Έτσι, αντισταθμίζεται η λιπαρή αίσθηση και τα λευκά ίχνη που συνήθως αφήνουν τα διάφορα φίλτρα.

Το δυνατό άρωμα του συγκεκριμένου προϊόντος προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, σκεπάζει την ιδιαίτερη οσμή που έχουν όλα τα φίλτρα UV. Περιέχει και ιαματικό νερό της Vichy για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Είναι ένα από τα αγαπημένα καλλυντικά όλων των γυναικών, οι οποίες θέλουν αυξημένη φροντίδα για την επιδερμίδα τους σε καθημερινή βάση, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.