Τα εντομοαπωθητικά προϊόντα https://www.mamacorner.gr/cat/entomoapwthitika/ νέας γενιάς έχουν κερδίσει το στοίχημα με το καταναλωτικό κοινό, αφού του προσφέρουν τα αποτελέσματα που θέλει όσον αφορά την προστασία από τις ενοχλητικές επιθέσεις και τα τσιμπήματα των εντόμων και των κουνουπιών.

Το Mosquito Shield Silicone Bracelet είναι ένα από αυτά. Το συγκεκριμένο βραχιόλι μπορεί να φορεθεί στον καρπό, το μπράτσο, το πόδι και τον αστράγαλο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να το βάλει κάποιος και στους βραχίονες ή τα πόδια των επίπλων.

Αποτελείται σε ποσοστό 78% από σιλικόνη και το ενεργό του συστατικό είναι το Citriodiol που εμπεριέχεται σε ποσοστό 22%. Έχει βάρος μόλις επτά γραμμάρια και κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια στα κουνούπια και τις σκνίπες, αλλά και τα υπόλοιπα έντομα.

Η διάρκεια δράσης του μετά το άνοιγμα της συσκευασίας είναι έως 200 ώρες. Για όσους θέλουν να παρατείνουν το χρονικό όριο της δράσης του, θα πρέπει να το τοποθετούν στην επανασφραγιζόμενη συσκευασία του, κάθε φορά που το βγάζουν από πάνω τους.

Χρειάζεται προσοχή έτσι ώστε να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια και το στόμα. Δεν πρέπει να τοποθετείται πάνω σε παιδιά που είναι μικρότερα των δύο ετών. Είναι εύκολο στη χρήση και το προτιμούν όλοι όσοι δε θέλουν να ψεκάζουν το σώμα τους με διάφορα σπρέι και άλλα εντομοαπωθητικά σκευάσματα. Σε αρκετές περιπτώσεις κυκλοφορεί και σε προσφορά μαζί με άλλα αντικουνουπικά και εντομοαπωθητικά προϊόντα.