Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια χάρη σε ένα καινοτόμο προϊόν που κυκλοφορεί στο εμπόριο. Εξάλλου, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του μητρικού θηλασμού, δεν λανσάρουν στην αγορά μόνο μπιμπερό τα οποία θα βρεις σε μεγάλη ποικιλία εδώ.

Οι Medela Φιάλες συλλογής μητρικού γάλακτος (Μπιμπερό με Πώμα), κυκλοφορούν στην αγορά σε συσκευασία των τριών τεμαχίων των 150ml, η κάθε μία. Είναι απόλυτα ασφαλείς για την υγεία του παιδιού σας, αφού δεν περιέχουν BPA. Αποτελούν ιδανική επιλογή για όλες τις λειτουργίες που τις χρειάζεστε (άντληση, αποθήκευση, απόψυξη, σίτιση). Είναι πολύ αποδοτικές, αφού δε χάνετε ούτε μία σταγόνα του πολύτιμου μητρικού γάλακτος.

Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός πως καθαρίζονται πανεύκολα. Μπορούν να μπουν ακόμη και σε πλυντήριο πιάτων ή φούρνο μικροκυμάτων. Οι φιάλες συλλογής μητρικού γάλακτος της Medela έχουν κατασκευαστεί για ασφαλή και μακροχρόνια αποθήκευση του μητρικού γάλακτος. Μπορείτε να αντλήσετε το γάλα για το μωρό σας απευθείας στις φιάλες και να το αποθηκεύσετε μέχρι να το χρειαστείτε.

Έτσι, δε θα χάσετε ούτε μια σταγόνα πολύτιμου μητρικού γάλακτος. Οι συγκεκριμένες φιάλες συλλογής μητρικού γάλακτος της Medela είναι απολύτως ασφαλείς. Το μητρικό γάλα είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του μωρού σας. Αν το χειριστείτε προσεκτικά, περιέχει όλες τις φυσικές βιταμίνες και τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται ένα βρέφος. Η σωστή επιλογή για την αποθήκευση του μητρικού γάλακτος είναι επομένως πολύ σημαντική για γονείς και μωρά.