Δες εδώ πως ο διαβήτης είναι μια ασθένεια που χρειάζεται προσοχή σε καθημερινή βάση. Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά πρωτοποριακά σκευάσματα, τα οποία δίνουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται.

Το Life Extension Optimized Chromium, 60 caps είναι ένα από αυτά. Πρόκειται για ένα ποιοτικό συμπλήρωμα διατροφής από χρώμιο, για τη διατήρηση του υγιούς μεταβολισμού της γλυκόζης. Επιπλέον, βοηθάει στη μείωση της όρεξης και τη φυσιολογική παραγωγή κυτταρικής ενέργειας.

Το χρώμιο είναι ένα ζωτικής σημασίας ιχνοστοιχείο, το οποίο διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση του υγιούς μεταβολισμού της γλυκόζης. Αυτή η φόρμουλα του Optimized Chromium with Crominex 3+ έχει μια εξελιγμένη και πατενταρισμένη σύνθεση. Αυτή έχει βελτιστοποιηθεί με ένα τιτλοδοτημένο εκχύλισμα ινδικού φραγκοστάφυλου και μία πατενταρισμένη μορφή του shilajit που είναι το τελικό προϊόν των φυτών που είναι παγιδευμένα σε βράχους, τα οποία αποσυντίθενται και διατηρούνται λόγω της υψηλής πίεσης.

Το Shilajit περιέχει 85 μέταλλα σε ιοντική μορφή, φουλβικό οξύ αμινοξέα, φαινολικές γλυκοσίδες. Βρίσκεται στα Ιμαλάια. Το Crominex  3 + βοηθά στην υποστήριξη της φυσιολογικής κυτταρικής απορρόφησης της γλυκόζης. Διατηρεί σε υγιή επίπεδα τα λιπίδια και τα τριγλυκερίδια, ενώ υποστηρίζει την φυσιολογική παραγωγή κυτταρικής ενέργειας. Δεν περιέχει συντηρητικά, γλουτένη, μαγιά, αρώματα, χρώματα, γλυκαντικά, κλπ.

Περιεκτικότητα ανά κάψουλα:

Chromium [as Crominex® 3+ chromium stabilized with Capros® standardized Phyllanthus emblica extract (fruit) and PrimaVie® purified and standardized Shilajit] 500 mcg

Crominex® 3+, Capros® and PrimaVie® are registered trademarks of Natreon, Inc.