Η σύσφιξη στήθους είναι μια επιλογή που κάνουν αρκετές γυναίκες έπειτα από την εγκυμοσύνη με προϊόντα που μπορείς να βρεις εδώ. Η χαλάρωση που παρατηρείται στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος, δημιουργεί συχνά προβλήματα στην εξωτερική εμφάνιση. Οι κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών και δερμοκαλλυντικών λανσάρουν στο εμπόριο διάφορα πρωτοποριακά σκευάσματα, τα οποία έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Το Apivita Rose Pepper Λάδι Μασάζ Αναδιαμόρφωσης Σώματος 150ml είναι ένα από αυτά. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σκεύασμα, το οποίο περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 100%. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τη λύση σε προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα.

Παρέχει άμεση ενεργοποίηση λιπόλυσης και μικροκυκλοφορίας. Παράλληλα, καταπολεμάει το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, ενώ προσφέρει ενυδάτωση και αποτοξίνωση. Το ροζ και το κόκκινο πιπέρι συσφίγγουν και  βελτιώνουν την υφή και την όψη της επιδερμίδας. To εκχύλισμα από πράσινο τσάι έχει αντιοξειδωτική και αντισηπτική δράση.

Το αμυγδαλέλαιο, το βιολογικό λάδι ελιάς και το βιολογικό αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο έχουν αναπλαστική, ενυδατική και μαλακτική δράση. Τέλος, ο κισσός και η σεντέλα βοηθούν στην αποτοξίνωση. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει parabens και άλλες βλαβερές χημικές ουσίες που έχουν κατηγορηθεί για αρνητική επίδραση στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Διαβάστε προσεκτικά της οδηγίες χρήσεως. Εφαρμόστε καθημερινά στο σώμα, σε καθαρή επιδερμίδα, κάνοντας μασάζ για μερικά λεπτά. Επιμείνετε στις προβληματικές περιοχές. Ξεπλύνετε καλά τα χέρια μετά τη χρήση.