Η σύσφιξη στήθους δες εδώ, είναι μια επιλογή που κάνουν οι γυναίκες από μια ηλικία και μετά, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βελτιώσουν την εικόνα που έχουν στο σημείο του ντεκολτέ και να μη νιώθουν άσχημα. Στην αγορά κυκλοφορούν κάποια ποιοτικά σκευάσματα, τα οποία υπόσχονται ικανοποιητικά αποτελέσματα, εφόσον χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως.

Το Elancyl Serum Fermeté Buste Συσφικτικός Ορός Στήθους & Ντεκολτέ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟ 2ο ΠΡΟΪΟΝ -50%, 2 x 50 ml είναι ένα σετ, το οποίο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα πιο κολακευτικό μπούστο. Περιέχει εκχύλισμα γλυκού αμυγδάλου, για πιο ολοκληρωμένη φροντίδα του στήθους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα ίδια ικανοποιητικά αποτέλεσμα και στο στήθος και στην περιοχή του ντεκολτέ, αλλά βοηθάει και στη σύσφιξη του υπόλοιπου σώματος.

Ο συγκεκριμένος συσφικτικός ορός στήθους προσφέρει αναδιαμόρφωση και σμίλευση του στήθους και της γύρω περιοχής. Επιπλέον, παρέχει φροντίδα σε λαιμό και ντεκολτέ. Συνδυάζει συσφικτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά για πιο σφικτή και τονωμένη επιδερμίδα. Είναι μη λιπαρός και ελαφρά αρωματισμένος. Κυκλοφορεί στο εμπόριο σε μορφή τζελ κρέμας. Ενυδατώνει το δέρμα άμεσα, συνδυάζοντας απόλαυση και αποτελεσματικότητα.

Εφαρμόστε μία με δύο δόσεις κάθε πρωί για διάστημα ενός μηνός και θα δείτε διαφορά.