Δες εδώ μπιμπερό που είναι ένα απαραίτητο μέσο για να μπορέσουν όλοι οι γονείς να ταΐσουν με ασφάλεια και άνεση τα βρέφη τους. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα, προωθούν κάθε χρόνο στην αγορά μια ευρεία γκάμα από ποιοτικά προϊόντα, τα οποία αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους τους γονείς.

Το Philips Avent SCF566/17 Classic+ Νέο Μπιμπερό με Θηλή Μεταβλητής Ροής 3m+, 330ml είναι ένα από αυτά τα ποιοτικά προϊόντα. Το συγκεκριμένο μπιμπερό έχει βελτιωθεί για να προσφέρει στο μωρό ακόμη πιο ευχάριστο τάισμα. Σε αντίθεση με άλλα μπιμπερό, το κλινικά δοκιμασμένο σύστημα κατά των κολικών έχει ενσωματωθεί στη θηλή. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η σωστή συναρμολόγηση του.

Καθώς ταΐζετε το μωρό σας, η μοναδική βαλβίδα της θηλής ανοίγει και επιτρέπει την είσοδο του αέρα στο μπιμπερό και όχι στην κοιλιά του βρέφους. Έχει εργονομικό σήμα για εύκολο κράτημα τόσο από τους γονείς, όσο και από το μωρό. Είναι συμβατό με τη σειρά Philips Avent, αλλά η εταιρεία συνιστά να χρησιμοποιούνται οι θηλές του συγκεκριμένου τύπου. Το νέο μπιμπερό Classic+ έχει μόνο τέσσερα μέρη, για πιο γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση. Πιο συγκεκριμένα έχει, φαρδύ λαιμό και στρογγυλεμένες γωνίες. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζεται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Προσφέρει μείωση της δυσφορίας, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες.

Το νέο μπιμπερό Classic+ είναι σχεδιασμένο, έτσι ώστε να αποφεύγετε τις διαρροές όταν ταΐζετε το μωρό σας.