Τα νέας γενιάς προϊόντα των καλλυντικών εταιρειών, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρουν μία σειρά από αποτελεσματικές δράσεις στην επιδερμίδα μικρών και μεγάλων, η οποία έχει ανάγκες όλο το χρόνο, αλλά αυτές παρουσιάζονται αυξημένες κάθε καλοκαίρι. Τα αντικουνουπικά https://www.parapharmacie.gr/xeimwnas-kalokairi/entomoapwthitika-tsimphmata/antikoynoypika/ ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Το Intermed Babyderm Insect & Sun Protection έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50 και διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 200ml. Πρόκειται για ένα πολυδραστικό σκεύασμα, αφού χρησιμοποιείται και ως ενυδατικό και ως αντικουνουπικό και ως αντηλιακό προϊόν.

Είναι κατάλληλο για χρήση σε παιδιά από ενός έτους και άνω. Εκτός της προστασίας από τα κουνούπια, παρέχει στο δέρμα και προστασία από τους ερεθισμούς. Το BABYDERM Kids Insect & Sun Protection είναι ένα καινοτόμο προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για την ασφαλή φροντίδα, ειδικά των παιδιών. Προσφέρει αξιόπιστη αντηλιακή και εντομοαπωθητική προστασία, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και περιποιείται την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Παρέχει υψηλή προστασία ενάντια στα ηλιακά εγκαύματα και στις μακροχρόνιες βλάβες της UV ακτινοβολίας, καθώς και μείωση του κινδύνου εμφάνισης αλλεργιών που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία, χάρη στο συνδυασμό φίλτρων που περιέχει.

Ακόμα, προσφέρει απώθηση κουνουπιών (συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης), σκνιπών και τσιμπουριών, με τη βοήθεια της IR 3535, μίας απωθητικής ουσίας, η οποία είναι αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO).

Περιέχει υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, ενώ είναι κατάλληλο για το πρόσωπο και για το σώμα. Είναι άοσμο και παράγεται σύμφωνα με του κανόνες της φαρμακευτικής βιομηχανίας.