Δες εδώ πως η σύσφιξη στήθους επιλέγεται από πολλές γυναίκες μετά από την περίοδο της εγκυμοσύνης. Η χαλάρωση στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος επέρχεται και σε κυρίες που έχουν συμπληρώσει το 40ο έτος της ηλικίας τους. του συγκεκριμένου σημείου από μια ηλικία και μετά. Οι εταιρείες καλλυντικών διαθέτουν στο εμπόριο εξελιγμένα σκευάσματα, τα οποία δίνουν λύσεις σε αυτό το ζήτημα.

Το Macrovita Πακέτο Προσφοράς Συσφικτικό Ζελέ για Λαιμό, Στήθος, Σώμα 150ml & Δώρο Ζελέ Απολέπισης Σώματος 150ml είναι ένα συνδυαστικό σετ, το οποίο βασίζει την άμεση δράση του στην εξελιγμένη του σύνθεση με παπαρούνα και γκουαράνα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση. Προσφέρει δραστική σύσφιξη της επιδερμίδας στις περιοχές του λαιμού, του στήθους, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα. Επιπλέον, βοηθάει στην αποτελεσματική πρόληψη της τοπικής συσσώρευσης λίπους. Δεν το ξεπλένετε μετά τη χρήση. Δεν περιέχει παραφινέλαιο, βαζελίνη, προπυλενογλυκόνη, parabens, σιλικόνη και άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες που επηρεάζουν αρνητικά τον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον.

Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Η σύνθεσή του αποτελείται από 96% φυσικά συστατικά:

BODYFIT TM (κίτρινη παπαρούνα): Με έντονη αποσυμφορητική, εξομαλυντική και συσφικτική δράση.

Γκουαράνα: Λιπολυτικό, συσφιγκτικό, αντιφλογιστικό.

Αμυγδαλέλαιο: Μαλακτικό, απαλυντικό.

Ασιατική σεντέλα: Αντιφλογιστική, ρυθμιστική της μικροκυκλοφορίας.

Μαύρη βρώμη: Για ενυδάτωση διαρκείας.

Ρούσκος: Αγγειοσυσταλτικός, στυπτικός, αναζωογονητικός.

Προβιταμίνη Β5: Μαλακτική, επουλωτική.

Το Macrovita Τζελ απολέπισης σώματος με λάδι ελιάς και γκουαράνα 150ml απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα. Η χρήση του πριν από την εφαρμογή προϊόντων κατά του τοπικού πάχους αυξάνει δραστικά την αποτελεσματικότητά τους. Περιέχει 97% φυσικά συστατικά.