Όλες οι συσκευές προηγμένης τεχνολογίας που κυκλοφορούν στην αγορά, έχουν ανάγκη από συγκεκριμένη περιποίηση και προστασία, αφού έρχονται καθημερινά σε επαφή με διάφορες επιφάνειες και αντιμετωπίζουν επιπλέον τη φθορά του χρόνου. Οι θήκες Samsung είναι το ιδανικό αξεσουάρ προστασίας για τα κινητά τηλέφωνα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η iJelly Metal Mercury - Samsung Galaxy A5 (A520 2017) Rose Gold είναι μια μοντέρνα και εξαιρετικά κομψή θήκη, η οποία υπόσχεται αποτελεσματική προστασία από όλους τους κινδύνους που υπάρχουν σε καθημερινή βάση για την αγαπημένη σας συσκευή. Επιπλέον, προσδίδει ένα κομψό στυλ στην εμφάνιση του κινητού σας τηλεφώνου.

Προστατέψτε το αγαπημένο σας Samsung A520 2017 και βοηθήστε το να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην αρχική του κατάσταση, με την κομψή iJelly θήκη της Mercury.

Διαθέτει ένα πολύ απαλό φινίρισμα, χαρίζοντάς σας τέλεια αίσθηση αφής κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Samsung A520 2017, Ακόμη, παρέχει προστασία οθόνης αφού διαθέτει 0.9mm αυξημένο χείλος περιμετρικά στην μπροστινή όψη και ταυτόχρονα, προστατεύει τον φακό της κάμερας με το 1.8mm αυξημένος χείλος περιμετρικά της κάμερας.

Έχει σχεδιαστεί με ειδικό τρόπο, προκειμένου να μην καλύπτει τις λειτουργικές υποδοχές του τηλεφώνου. Χάρη σε αυτήν την πρακτική, επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της συσκευής. Διατίθεται στο εμπόριο σε rose gold απόχρωση, κάτι που την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία που έχουν.