Οι μέρες που ζούμε χαρακτηρίζονται από την αλματώδη τεχνολογική πρόοδο σε δεκάδες τομείς. Ένας από αυτούς αφορά και τις θήκες κινητών που αποτελούν για άνδρες και γυναίκες ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Παρέχουν αποτελεσματική προστασία από χτυπήματα και φθορές, ενώ παράλληλα προσδίδουν μία ξεχωριστή εμφάνιση. Οι πωλήσεις τους σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο είναι διαρκώς αυξανόμενες και κάθε χρόνο κυκλοφορούν στην αγορά νέα μοντέλα.

Η Book Case Smart - Huawei Honor 7 Lite / 5c Gold είναι μία πολύ ποιοτική θήκη πορτοφόλι  από μαλακό υλικό, η οποία αγκαλιάζει το κινητό σας στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά. Διαθέτει υποδοχή για μία κάρτα. Κουμπώνει μαγνητικά με εσωτερικό κρυφό μαγνήτη, με αποτέλεσμα το τηλέφωνό σας να μένει κλειστό ακόμα και σε περίπτωση πεσίματος.

Έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το Huawei Honor 7 Lite και παρέχει μέγιστη προστασία δίνοντας ταυτόχρονα μία εντυπωσιακή εικόνα. Την ίδια στιγμή που το κινητό σας βρίσκεται στη θήκη, εσείς μπορείτε χωρίς κανένα πρόβλημα να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά καθώς και να παρακολουθήσετε ό,τι επιθυμείτε σε οριζόντια θέση.

Χαρακτηριστικά:

Θήκη ειδικά σχεδιασμένη για το Huawei Honor 7 Lite. Διαθέτει μία θήκη για πιστωτική κάρτα και προστατεύει από σκόνη, γρατζουνιές και χτυπήματα. Εφαρμόζει άψογα στη συσκευή και επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Με ειδική εγκοπή στην κάμερα.