Σημαντικό βήμα στον τομέα παροχής υπηρεσιών έκανε η Public. Ο όμιλος του Πάνου Γερμανού ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 50% της εταιρείας irepair, η οποία ειδικεύεται στις επισκευές κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ και ηλεκτρονικών υπολογιστών, μεταξύ αυτών και των συσκευών της Apple.

Η εταιρεία διαθέτει τρία καταστήματα στη Θεσσαλία (Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα).

Η υλοποίηση της συνεργασίας του Public Group και της irepair ξεκινά με 4 σημεία σέρβις irepair να έχουν δημιουργηθεί εντός των καταστημάτων Public στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, στη Γλυφάδα, στο Σύνταγμα και στον Πειραιά. Επιπλέον σημεία σέρβις irepair σε Ελλάδα και Κύπρο θα δημιουργηθούν το 2022 και το 2023 με την υποστήριξη μιας εκτενούς ομάδας που θα δραστηριοποιείται σε 100 και πλέον φυσικά σημεία και θα απασχολεί 350 εξειδικευμένους τεχνικούς έως το τέλος του 2024.

Ο Κρις Χάμπερτ, ιδρυτής και βασικός μέτοχος της irepair, θα είναι ο διευθύνων σύμβουλός της και θα ηγηθεί του νέου σχήματος συνεργασίας. Σταδιακά, καθώς οι τεχνικοί της irepair είναι από τους λίγους στην Ελλάδα και στην Κύπρο που διαθέτουν πιστοποίηση από την Apple ώστε να αναλαμβάνουν την επισκευή iphone, ipad, imac και Macbook με αυθεντικά ανταλλακτικά, η συνεργασία επεκτείνει και την πρόσβαση των πελατών στην εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής. Προσεχώς θα ενταχθούν στα σημεία σέρβις irepair στα καταστήματα Public και άλλες για την αγορά υπηρεσίες.

Η irepair ιδρύθηκε το 2007 από τον Κρις Χάμπερτ, με την αρχή να γίνεται από ένα μικρό κατάστημα στη Γλυφάδα, το οποίο απασχολούσε τρεις τεχνικούς. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει 56 σημεία και πάνω από 200 τεχνικούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

Λ. Ε. thessaliaeconomy.gr