Τόσο ο πρόεδρος Αχιλλέας Λιούτας όσο και ο οικονομικός διευθυντής της ΕΑΣ Τρικάλων Ιωάννης Πολύζος, δεν εφείσθησαν κόπων το πρωί της Τρίτης να περιοδεύουν στα ραδιόφωνα των Τρικάλων με ένα και μόνο σκοπό: Να απαξιώσουν το ρεπορτάζ του thessaliaeconomy.gr και να συκοφαντήσουν τον συγγραφέα του.  «Τα περι προπτωχευτικής διαδικασίας είναι εφεύρημα του κ. Τόλη», «μια ρύθμιση με την τράπεζα Πειραιώς είναι…», «η ΕΑΣ Τρικάλων χαίρει άκρας υγείας και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει προς τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές της…», ήταν μερικοί από τους ισχυρισμούς τους.

Προσπάθησαν με άλλα λόγια να κρύψουν αυτά που οι ίδιοι ομολογούν στην αίτηση που υπέβαλαν στο δικαστήριο και βέβαια αρνούνταν επιμόνως να δώσουν στην δημοσιότητα.  

Ουσιαστικά παραδέχονται ότι η διοίκηση της Ένωσης βρίσκεται σε αδυναμία πληρωμών και ζητά να υπαχθεί στην προπτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης «αφού κρίνεται ότι και για τους οφειλέτες αυτούς η προπτωχευτική διαδικασία μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα από την πτώχευση…». Ποιος όμως έφτασε την ΕΑΣ Τρικάλων σε αυτό το κατάντημα; Είναι προφανές…

Διαβάστε το έγγραφο: