Σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, που θα γίνει στο Βόλο το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, πρόκειται να συζητηθεί το θέμα της καύσης, εκ μέρους της ΑΓΕΤ RDF, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αναγνώστηκε η επερώτηση που κατέθεσε η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλών Συμπολιτεία» Τζούλια Τσαλίκη, αλλά δεν απαντήθηκε, καθώς αναμένεται να γίνει ειδική συνεδρίαση στο Βόλο και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Για το θέμα της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα εκδοθεί ημερήσια διάταξη από τη γραμματεία του Π.Σ., στην οποία θα αναφέρεται η ημερομηνία, η ώρα και ο χώρος διεξαγωγής της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως ενημέρωσαν το σώμα, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρηγ. Παπαχαραλάμπους.

Στη Λάρισα ταξίδεψαν για να κάνουν αγωνιστική παρέμβαση ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» Κώστας Στεργίου, καθώς και εκπρόσωποι Σωματείων και φορέων της Μαγνησίας.

Ο κ. Στεργίου αναφέρθηκε στο ζήτημα και είπε ότι αφορά την πόλη του Βόλου και τελικά, οι εκπρόσωποι των Σωματείων αποχώρησαν, καθώς δεν συζητήθηκε το θέμα.

Μagnesianews.gr