Το δίκτυο πρατηρίων υγρών καυσίμων της Revoil φτάνει στην Ελλάδα τα 540 πρατήρια, με τα 30 από αυτά να βρίσκονται στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας εμπορίας πετρελαιοειδών Revoil, το τελευταίο τετράμηνο του 2016 εντάχθηκαν 15 νέα πρατήρια υγρών καυσίμων στο δίκτυό της που πλέον ξεπερνά τα 540 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, ενώ το μερίδιο αγοράς της αυξήθηκε στο 10,16% (Νοέμβριος 2016). Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όλα τα πρατήρια της Revoil εμφανίζονται στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.revoil.gr.

To λογότυπο της Revoil σε πρατήρια υγρών καυσίμων μπορεί να το δει σε 12 σημεία στο Νομό Λάρισας και σε 15 σημεία στο Νομό Καρδίτσας. Στο Νομό Μαγνησίας υπάρχουν 8 πρατήρια υγρών καυσίμων της Revoil, ενώ 5 είναι αυτή τη στιγμή τα πρατήρια υγρών καυσίμων της Revoil. H Revoil ολοκλήρωσε το τελευταίο δίμηνο του 2016 σειρά εκπαιδευτικών ημερίδων για τους συνεργάτες πρατηριούχους στις πόλεις Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα, Σπάρτη, Χίο, Χαλκίδα και Αθήνα, με εισηγητές τους κ.κ. : Ι. Θεοτοκά ( Εμπορικός Διευθυντής Revoil), Κ. Παπαχατζή ( Σύμβουλος Επιχειρήσεων) Ν. Περάματζη (Πρώην Ανώτερο Στέλεχος Πετρελαϊκών Εταιρειών).

Θέμα των εκπαιδευτικών ημερίδων ήταν: «Ανταγωνιστικότητα του πρατηρίου: Κλειδί επιτυχίας η εξυπηρέτηση του καταναλωτή», όπου παρουσιάστηκαν προτάσεις για την μείωση του λειτουργικού κόστους και αύξηση του τζίρου μέσω της παροχής πλήρους γκάμας σύγχρονων υπηρεσιών (πλύσιμο, λίπανση, εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής κ.α), καθώς επίσης και στην άριστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.