Ενισχύει τη θέση της στην ελληνική αγορά η διεθνής φίρμα ειδών γυναικείας μόδας H&M, η οποία αριθμεί ήδη 35 καταστήματα σε 14 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Στον πιό εμπορικό δρόμο της Λάρισας, στην οδό Κούμα 25 και Ελευθερίου Βενιζέλου 147, εγκαινιάστηκε το νέο 6όροφο H&M, το οποίο  αντικατέστησε τα δύο καταστήματα που λειτουργούσαν μέχρι τώρα  στο εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza και στην οδό Ρούσβελτ.

Οπως είπε στην τελετή εγκαινίων η Sandrine Galparoli, Country Manager της φίρμας για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, «το συγκεκριμένο κατάστημα είναι στρατηγικής σημασίας για την H&M λόγω της εξαιρετικής του τοποθεσίας». Βρίσκεται στο πιο εμπορικό σημείο της πόλης, εκτείνεται σε επιφάνει 2.300 τετραγωνικών μέτρων και θα προσφέρει πλούσια γκάμα προϊόντων που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις της σύγχρονης γυναίκας. 

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Διαθέτει  35 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βέροια, Ηράκλειο, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Κόρινθο και Χανιά.