Μια συμφωνία έκλεισε το μεσημέρι της Τρίτης και ένα ολόκληρο οικοδόμημα από την 28ης Οκτωβρίου (κατάστημα Σιώκης) μέχρι την Πλούτωνος (κατάστημα Καλλέας), στην «παλιά» αγορά των Τρικάλων, πέρασε στο σούπερ μάρκετ «Βλαχοδήμος».

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία έκλεισε έπειτα από πολύμηνες και επίπονες διαπραγματεύσεις και χάρη στη διάθεση όλων των πλευρών (εμπλέκονται αρκετοί ιδιοκτήτες των ακινήτων) και του επενδυτή.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Βλαχοδήμος» διατηρεί τρία καταστήματα στη πόλη της Λάρισας και ακόμη τρία στα όρια του νομού Λαρίσης. Το άνοιγμα που επιχειρεί στα Τρίκαλα είναι το πρώτο (λέγεται ότι ετοιμάζει και δεύτερο κατάστημα στη πόλη) εκτός Λάρισας και ένα μεγάλο στοίχημα για την ίδια.

Με την έλευσή της στα Τρίκαλα και στην οδό της 28ης Οκτωβρίου, αλλάζει τελείως το σκηνικό στη λαϊκή αγορά της πόλης και δημιουργεί νέα δεδομένα. Σημειώνεται ότι λίγα μέτρα πιο ‘κει, επί της 28ης Οκτωβρίου (παλιό κατάστημα Μόκκας) ανοίγει κατάστημα ακόμη μια μικρή αλυσίδα σούπερ μάρκετ (Μιχαήλ από το Μουζάκι).

Trikalavoice.gr