Την είσοδό της στην ελληνική αγορά κάνει η παγκοσμίου φήμης ισπανική αλυσίδα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης Springfield. Την Δευτέρα 15 Μαΐου, ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα, σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου (Πλάτωνος 2 και Αγ. Γεωργίου) σε ένα τριώροφο κτήριο, με μοντέρνο, βιομηχανικό design. Η δεύτερη φάση ανάπτυξης του ισπανικού ομίλου ένδυσης στη χώρα μας περιλαμβάνει σχέδια για καταστήματα σε μεγάλες ελληνικές πόλεις μετάξύ των οποίων και η Λάρισα.

Η δυναμικά αναπτυσσόμενη μάρκα, που μετρά από το 1988 έρχεται να προσφέρει μια τεράστια γκάμα από γυναικεία και αντρικά είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στους millennial’s.

Πρόκειται για την πιο νεανική μάρκα της Grupo Cortefiel η οποία δημιουργήθηκε το 1988 ως εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά καταστήματα μόδας ανδρών. Βασισμένη σε μια φιλοσοφία «βασικών προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές», η Spriengfield άνοιξε το πρώτο της κατάστημα Calle Bravo Murillo της Μαδρίτης. Η μεγάλη ανταπόκριση στο συγκεκριμένο εμπορικό σήμα οδήγησε την εταιρεία να επεκταθεί εισάγοντας νέες συλλογές σύμφωνες με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Έκτοτε το εμπορικό σήμα απολαμβάνει σταθερή ανάπτυξη.

Ορόσημο για την πορεία της εταιρείας αποτέλεσε η έναρξη της γυναικείας συλλογής το 2006. Μέχρι σήμερα η Springfield Man & Woman απευθύνεται σε νέους άνδρες και γυναίκες ηλικίας 20 έως 30 ετών. Κάθε εποχή η μάρκα παρατηρεί, συνδυάζει και προσαρμόζει τις πιο καυτές τάσεις, δημιουργώντας στιλ που είναι ιδανικά για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Η μάρκα ξεκίνησε τη διεθνή στρατηγική επέκτασης μόλις τέσσερα χρόνια μετά τη δημιουργία της, ανοίγοντας τα πρώτα της καταστήματα στην Πορτογαλία. Σήμερα είναι παρούσα σε 66 * χώρες και διαθέτει 923 σημεία πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των ιδιόκτητων καταστημάτων και franchises.