Τον Μάιο αναμένεται να λειτουργήσει το «νέο» κατάστημα της H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, στη Λάρισα. Πρόκειται για έναν χώρο 2.300 μ2, επί της οδού Κούμα, σε έναν από τους πιο –ιστορικά- εμπορικούς χώρους της πόλης, το εξαώροφο κτίριο στον αριθμό 25.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο κατάστημα θα αντικαταστήσει τα δύο υπάρχοντα καταστήματα, το ένα στο εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza και το άλλο επί της οδού Ρούζβελτ. Ο καινούριος χώρος εξυπηρετεί τη «συγκέντρωση» όλων των προϊόντων και υπηρεσιών της H&M σε έναν ενιαίο και μεγαλύτερο χώρο και η διοίκηση βρισκόταν εδώ και καιρό σε αναζήτηση του κατάλληλου επαγγελματικού ακινήτου στη Λάρισα. 

Το νέο κατάστημα, τα εγκαίνια του οποίου έχουν προγραμματιστεί για τις 19 Μαϊου, θα είναι το μεγαλύτερο, σε έκταση, της εταιρείας στη Θεσσαλία. 

«Η Λάρισα είναι μια πολύ σημαντική και μεγάλη αγορά για την H&M και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενισχύουμε την παρουσία μας σε αυτή ανοίγοντας ένα νέο, full concept κατάστημα σε ένα τόσο κομβικό σημείο. Ήταν απαίτηση των πελατών μας να τους προσφέρουμε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στη περιοχή χτίζοντας ένα ακόμη πιο ισχυρό Η&Μ brand στην Ελλάδα», δήλωσε η Sandrine Galparoli, country manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας. 

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 36 καταστήματα σε 14 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βέροια, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Κόρινθο και Χανιά.

Thessaliaeconomy.gr