Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη* ότι σε διεθνές οικονομικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 10 Μαΐου χρυσοί χορηγοί θα είναι οι οίκοι ανοχής “Οίκος εποχής Σούλα” και “Villa Erotica” που λειτουργούν στη Λάρισα.

Πρόκειται για το Free Market Road Show που συνδιοργανώνουν η Youth Business Network και το Austrian Economics Center το οποίο πραγματοποιείται σε 45 πόλεις στην Ευρώπη ετησίως.

Στην Λάρισα (10 Μαΐου 2017, Επιμελητήριο Λάρισας,  2ος όροφος, Παπακυριαζή 44, στις 15:30 μ.μ.) η τοπική θεματική θα είναι οι εξελίξεις στην αγροτική οικονομία, ενώ η παγκόσμια με την οποία θα ασχοληθεί το πρώτο πάνελ, Οι διεθνείς εξελίξεις μετά την εκλογή Trump και το Brexit. Παράλληλα θα φιλοξενηθεί και το Career Fair όπου οι νέοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για επαγγελματικές ευκαιρίες σε εταιρείες της Θεσσαλίας.

Μεταξύ των ομιλητών είναι και ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Eπίσημη ιστοσελίδα του Free Market Road Show: http://freemarket-rs.com/

Eπίσημη περιοδεία του Free Market Road Show 2017: http://freemarket-rs.com/tour2017/

Eπίσημη εκδήλωση του Free Market Road Show 2017 Λάρισας: https://www.facebook.com/events/402187730153652/?notif_t=plan_user_assoc…

Free Market Road Show 2017. (10 Μαΐου 2017, Επιμελητήριο Λάρισας,  2ος όροφος, Παπακυριαζή 44, στις 15:30 μ.μ.

Υπεύθυνη συνεδρίου:  Ελευθερία Τζανακούλη

*Η αποκάλυψη για τους χορηγούς έγινε σε δημοσίευμα του onlarissa.gr και όπως ήταν φυσικό το θέμα αναπαράχθηκε από δεκάδες μέσα σε όλη τη χώρα.

(Η αφίσα είναι από την επίσημη σελίδα του συνεδρίου στο f/b).