Δεν θα επιστρέψει στον δημαρχιακό θώκο ο δήμαρχος Βόλου  Αχιλλέας Μπέος, καθώς το ΣτΕ με την υπ΄ αριθμ. 360/2017 απόφασή του απέρριψε την προσφυγή του με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη, η σχετική απόφασή του γ.γ. αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας.

Ο Α. Μπέος τέθηκε σε αργία λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου του 2011 και της αμετάκλητης παραπομπής του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα, όπως είναι σύσταση και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απάτη κατ΄ επάγγελμα και συνήθεια, συμμετοχή σε παράνομα στοιχήματα κατ΄ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε αυτό, δωροδοκία και δωροληψία και παράνομη βία.

Ακόμη, σε βάρος του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι (εγγυοδοσίας 100.000 ευρώ, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα). Από τον περασμένο Οκτώβριο του 2016 έχει ξεκινήσει η δίκη του κ. Μπέου ο οποίος μαζί με άλλα 84 άτομα δικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.