Μικρή παράταση έως τα τέλη του μήνα δόθηκε στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Τράπεζας Πειραιώς, αποκλειστικά για όσους εργάζονται σε καταστήματα που πρόκειται να κλείσουν. Μάλιστα Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία, κατατάσσονται στις περιοχές που το πρόγραμμα προβλέπει επιπλέον παροχές

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμμετοχή μέχρι τώρα προσέγγισε τα 900 άτομα. Δικαίωμα έχουν όλοι οι εργαζόμενοι υπό την προϋπόθεση 3ετούς υπηρεσίας στην τράπεζα και το μέγιστο ποσό αποζημίωσης και bonus φτάνει τις 180.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης, η συμμετοχή στο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης θα ξεπεράσει τα 1.000 άτομα, υπερκαλύπτοντας τον αρχικό στόχο.

Οσοι εργαζόμενοι στο δίκτυο αποχωρήσουν θα λάβουν +20% στο ποσό αποζημίωσης, ενώ όσοι εργάζονται σε καταστήματα που κλείνουν θα λάβουν επιπλέον 2 μισθούς. Οι επιπλέον παροχές, πέραν των τριών θεσσαλικών νομών αφορούν τους εργαζομένους στους νομούς Καβάλας, Γρεβενών, Ημαθίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Πέλλας, Φλώρινας, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Κερκύρας, Πρέβεζας, , Κιλκίς, Πιερίας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας.

Το ξεφόρτωμα συνεχίζεται ...

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr