Τα σύμβολα Scatter είναι ένα από τα σημαντικά σύμβολα στους τροχούς, τα οποία σας βοηθούν να ενεργοποιήσετε όλα τα είδη λειτουργιών και μπόνους.

 

Προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ελευθερία σε σύγκριση με τα παραδοσιακά σύμβολα και είναι πολύ χρήσιμα. Μπορείτε να τα βρείτε στα περισσότερα παιχνίδια στο 5Gringos.

 

Τα scatter μπορούν επίσης να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε θέση στους τροχούς σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού.

 

Ενώ δεν επηρεάζουν άμεσα τις περιστροφές σας στο βασικό παιχνίδι, μπορούν να σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε διάφορους γύρους μπόνους.

 

Για να ενεργοποιήσετε μια συγκεκριμένη λειτουργία, συνήθως πρέπει να τοποθετήσετε τρία σύμβολα scatter στους τροχούς.

 

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στα χαρακτηριστικά ενός κουλοχέρη πριν αρχίσετε να παίζετε, επειδή θα σας υποδειχθεί τι πρέπει να κάνετε όταν ξεκινήσει ο γύρος.

 

Για να διαπιστώσετε αν ένα παιχνίδι στο 5Gringos διαθέτει scatter, μπορείτε να μελετήσετε τον πίνακα πληρωμών. Εκεί, θα δείτε επίσης πόσο αξίζουν άλλα σύμβολα και πόσο μεγάλες είναι οι πληρωμές για κάθε συνδυασμό.

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα scatter

 

Τα σύμβολα Scatter ονομάζονται έτσι λόγω του τυχαίου τρόπου με τον οποίο εμφανίζονται στους τροχούς.

 

Δεν υπάρχει σειρά στην τοποθέτησή τους και τείνουν να εμφανίζονται χωρίς προειδοποίηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν γίνει γνωστά ως scatter.

 

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, συνήθως χρειάζεται να τοποθετήσετε τρία scatter στους τροχούς για να μπείτε σε ένα παιχνίδι μπόνους.

 

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πάντα, καθώς ο αριθμός των απαιτούμενων συμβόλων μπορεί να διαφέρει.

 

Για παράδειγμα, σε ένα παιχνίδι όπως το Big Bass Bonanza, τα scatter απεικονίζονται με τη μορφή ψαριών που πρέπει να πιάσετε.

 

Αν καταφέρετε να τοποθετήσετε τρία στη γραμμή σας, θα λάβετε έως και 20 δωρεάν περιστροφές, καθώς και την ευκαιρία να κερδίσετε έως και 2.100 φορές το αρχικό σας ποντάρισμα.

 

Στο Immortal Romance Mega Moolah, αν εμφανιστούν τρία ή περισσότερα scatter, θα μεταφερθείτε σε έναν γύρο δωρεάν περιστροφών.

 

Αυτό μπορεί να συμβεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

 

Και στον κουλοχέρη Book of Dead, το ίδιο το βιβλίο είναι το σύμβολο scatter. Αν εμφανιστούν τρία ή περισσότερα από αυτά, θα λάβετε 10 δωρεάν περιστροφές.

 

Προσφέρονται scatter σε κάθε παιχνίδι;

 

Αν νομίζετε ότι κάθε κουλοχέρης διαθέτει scatter, τότε κάνετε λάθος.

 

Ορισμένα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών είναι πολύ απλά και απαιτούν μόνο να τοποθετήσετε τα σύμβολα σε μια γραμμή πληρωμής.

 

Υπάρχουν επίσης ορισμένα παιχνίδια που διαθέτουν γύρους μπόνους, αλλά αυτοί δεν ενεργοποιούνται από ένα σύμβολο scatter.

 

Αντ' αυτού, απαιτούν να τοποθετήσετε ένα άλλο εικονίδιο, όπως ένα σύμβολο μπαλαντέρ, για να ενεργοποιήσετε ένα μίνι-παιχνίδι ή μια ειδική λειτουργία.

 

Τα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών που βασίζονται σε παιχνίδια με κάρτες συνήθως δεν περιέχουν εικονίδιο scatter.

 

Αυτό συμβαίνει επειδή η δράση αναπαράγει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το αρχικό παιχνίδι καρτών, οπότε δεν υπάρχει πραγματικά καμία ανάγκη για scatter.

 

Επιπλέον, μπορεί να συναντήσετε παιχνίδια στο καζίνο του 5Gringos που χρησιμοποιούν λιγότερες λειτουργίες, αλλά είναι εξίσου διασκεδαστικά για να παίξετε.

 

Ως εκ τούτου, παρόλο που τα σύμβολα scatter είναι ένα συνηθισμένο σύμβολο σε πολλά παιχνίδια, υπάρχουν δημοφιλή κουλοχέρηδες όπως το Starburst που δεν τα διαθέτουν.

 

Αντ' αυτού, το παιχνίδι διαθέτει μπαλαντέρ και λειτουργίες με αμφίδρομα κέρδη, οι οποίες κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον.

 

Πώς τα σύμβολα Scatter επηρεάζουν το παιχνίδι σας

 

Τα σύμβολα Scatter διαφέρουν από τα υπόλοιπα σύμβολα, καθώς λειτουργούν διαφορετικά.

 

Εάν καταφέρετε να ενεργοποιήσετε έναν συγκεκριμένο αριθμό από αυτά, το παιχνίδι θα ανοίξει αυτόματα έναν γύρο μπόνους.

 

Περιστρέψτε μερικά ακόμη και μπορεί να κερδίσετε έναν πολλαπλασιαστή που αυξάνει το κέρδος γραμμής και το συνολικό σας κέρδος.

 

Τα scatter σας προσφέρουν τις καλύτερες πιθανότητες να ενεργοποιήσετε δωρεάν περιστροφές. Συχνά χρειάζεται να πετύχετε τρία ή περισσότερα για να μεγιστοποιήσετε τις επιπλέον περιστροφές σας.

 

Σε πολλά παιχνίδια του 5Gringos, ο μέσος αριθμός των δωρεάν περιστροφών που σας απονέμονται κυμαίνεται μεταξύ πέντε και 10.

 

Μόλις ξεκινήσει αυτή η λειτουργία, οι ενεργές γραμμές πληρωμής και το ποσό πονταρίσματος με το οποίο εργάζεστε είναι πανομοιότυπα με εκείνα της τελευταίας περιστροφής σας.

 

Πάροχοι λογισμικού όπως η Microgaming, η NetEnt και η Playtech έχουν βελτιώσει την ιδέα των scatter για να κάνουν αυτή τη λειτουργία πιο διαφορετική.