Είναι αρκετά καλά τεκμηριωμένο ότι οι κουλοχέρηδες είναι συναρπαστικά παιχνίδια. Από τα πρώτα, απλά, παιχνίδια που σήμερα ονομάζουμε «κλασσικούς κουλοχέρηδες», μέχρι τα σύγχρονα video παιχνίδια με τα εντυπωσιακά γραφικά, τους ήχους και τη θεματολογία που ποικίλει, οι κουλοχέρηδες έχουν πολλούς φανατικούς φίλους και κερδίζουν καθημερινά όλο και περισσότερους.

Τα παιχνίδια, φυσικά, έχουν εξελιχθεί πολύ και έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία και το διαδίκτυο. Εκτός από τα γραφικά και τα βίντεο, οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν φέρει νέες σημαντικές δυνατότητες που άλλαξαν δραστικά το παιχνίδι και έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας παιχνιδιών: Τα multiplayer slots.

 

Τι είναι οι κουλοχέρηδες multiplayer

Όπως γίνεται προφανές και από την ονομασία τους, πρόκειται για κουλοχέρηδες που συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού όπως το ξέρουμε, προσθέτοντας σε αυτό μια διάσταση κοινωνικοποίησης. Πρόκειται για παιχνίδια στα οποία μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα πολλοί παίκτες. Έτσι, μπορείτε να παίζετε μαζί με φίλους ή άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο, με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, να συναγωνιστείτε μαζί τους ή ακόμη και να συνεργαστείτε!

Τα παιχνίδια multiplayer εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες συνδεσιμότητας του διαδικτύου. Μπορείτε να δημιουργήσετε δικά σας δωμάτια παιχνιδιού στα οποία να προσκαλέσετε φίλους ή να συμμετάσχετε σε άλλα δωμάτια τα οποία έχουν δημιουργήσει παίκτες που μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε στον πλανήτη και έτσι να κάνετε νέους φίλους με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα, καθώς η επικοινωνία γίνεται σε πραγματικό χρόνο μέσω chat!
Μπορείτε να ζήσετε τη χαρά και τις συναρπαστικές στιγμές που προσφέρουν οι κουλοχέρηδες multiplayer, παίζοντας στο Fortune Panda, το οποίο διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα με πολλά δημοφιλή παιχνίδια, σε συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους.

 

Πώς λειτουργούν οι multiplayer κουλοχέρηδες

Οι κουλοχέρηδες multiplayer, ονομάζονται επίσης και «community slots» και γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στα online casino. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν το παιχνίδι ταυτόχρονα και να συνεργαστούν προκειμένου να πετύχουν από κοινού το στόχο και να κερδίσουν σημαντικά έπαθλα και πραγματικά χρήματα και μεγάλα jackpots. Σε κάθε παιχνίδι συνήθως μπορούν να πάρουν μέρος μέχρι και 6 παίκτες.

Συνήθως κάθε παίκτης παίζει μεμονωμένους τομείς του παιχνιδιού και μετά όλοι μπαίνουν μαζί, σαν ομάδα, σε κάποιο μπόνους γύρο. Αυτό γίνεται όταν ένας από τους παίκτες καταφέρει να ενεργοποιήσει το μπόνους γύρο στον τομέα που παίζει, «κουβαλώντας» μαζί του και την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα δέλεαρ που προσφέρουν στους παίκτες τα παιχνίδια αυτά. Με δεδομένο ότι το παιχνίδι είναι ομαδικό και ότι αρκεί μόνο ένας παίκτης της ομάδας να ενεργοποιήσει το γύρο μπόνους, οι πιθανότητες που έχει κάθε παίκτης να μπει σε ένα γύρο μπόνους αυξάνονται σημαντικά σε σύγκριση με αυτές που θα είχε αν έπαιζε μόνος του.

Φυσικά, καθένας μπορεί να δει το σκορ και τα κέρδη του σε έναν σχετικό πίνακα. Πρέπει να σημειωθεί ότι αν και η είσοδος στο γύρο μπόνους γίνεται ομαδικά, τα κέρδη του καθενός δεν εξαρτώνται από το σκορ των άλλων παικτών. Και αυτό γιατί καθένας βάζει τα δικά του στοιχήματα και μπορεί να ποντάρει διαφορετικά ποσά.

 

Ακόμη πιο συναρπαστικό παιχνίδι, με παρέα

Τα multiplayer παιχνίδια έχουν πολλά και προφανή πλεονεκτήματα. Συνεργαζόμενοι με άλλους παίκτες και παίζοντας ταυτόχρονα το παιχνίδι, αυξάνετε τις πιθανότητες που έχετε για να πετύχετε νίκες που μπορεί να σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Ταυτόχρονα, μέσω του chat γνωρίζετε νέους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που προσφέρουν οι κουλοχέρηδες multiplayer και αναβαθμίστε την εμπειρία του παιχνιδιού σας, ως μέλος μιας κοινότητας παικτών!