Tictac - Νο1 εταιρεία Ανάκτησης Δεδομένων και Cyber Security 

Η TicTac Laboratories είναι η πλέον μεγαλύτερη στην Ελλάδα, πάνω στον τομέα της Ανάκτησης Δεδομένων και του Cyber Security, από το 1995.

Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία Ανάκτησης Δεδομένων στην χώρα μας, αλλά και από τους πρωτοπόρους στον τομέα του Data Recovery σε ολόκληρη την Ευρώπη, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία αμέτρητα απαιτητικά projects, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. 

Αυτό που κάνει την TicTac μοναδική είναι η εξειδίκευση που έχει, ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρει. Μάλιστα οργανώνει και σχετικά σεμινάρια και συντονίζει μετεκπαιδεύσεις για τους εργαζομένους της.

Η τεχνική ομάδα που απαρτίζει την TicTac, είναι εξειδικευμένη, έμπειρη και άριστα καταρτισμένη στο αντικείμενο της ανάκτησης δεδομένων και του cyber security. Οι υπερσύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας, ολοκληρώνουν την εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης, που έχει όποιος απευθύνεται στην TicTac.

Ποιες είναι οι βασικές υπηρεσίες της TicTac;

Οι ειδικοί στην Ανάκτηση Δεδομένων. Η διαδικασία της ανάκτησης δεδομένων είτε αφορά προβλήματα software, είτε μηχανικά προβλήματα, είναι μια διαδικασία με πολύ λεπτές ισορροπίες και μικρά μυστικά, τα οποία δεν τα γνωρίζουν οι περισσότεροι τεχνικοί υπολογιστών. Η ομάδα της TicTac γνωρίζει τον τρόπο για να επαναφέρει τα αρχεία, από κάθε αποθηκευτική μονάδα, όποια δυσλειτουργία και αν παρουσιάζει, γι' αυτό και μετράει ποσοστό επιτυχίας πάνω από 95%.

Η δεύτερη υπηρεσία στην οποία ειδικεύεται η TicTac είναι η Κυβερνοασφάλεια - Cyber Security. Η προστασία από κακόβουλες ενέργειες είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από ποτέ για επιχειρήσεις, οργανισμούς, αλλά και μεμονωμένα άτομα. Η εταιρεία παρέχει εγγυημένες λύσεις προστασίας, από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις του χώρου, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι έχει λάβει τα βραβεία Cyber Security Awards Gold για τις χρονιές 2022 και 2023.

Οι Συνεργάτες αποτελούν βασική προτεραιότητα για την TicTac

Η Tic Tac αναζητά συνεργάτες για την ανάπτυξή της.

Για την διευκόλυνση των πελατών της, η TicTac έχει ξεκινήσει συνεργασία με καταστήματα πληροφορικής, εταιρίες μηχανογράφησης, αλλά και στρατηγικούς συνεργάτες, που έχουν σαν βασικό αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής, ούτως ώστε να βρίσκεται πάντα ένα κατάστημα ανάκτησης δεδομένων κοντά σε όποιον το χρειάζεται. 

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να παραδώσει τη συσκευή του σε ένα κατάστημα, που συνεργάζεται με την εταιρεία TicTac, για να εξυπηρετηθεί άμεσα.

Γιατί να γίνεις Συνεργάτης της TicTac;

Τα πλεονεκτήματα του να γίνεις συνεργάτης της TicTac Labs είναι πραγματικά πολυάριθμα, ξεκινώντας με το γεγονός ότι πρόκειται για συνεργασία με μία εταιρεία που έχει χρόνια εξειδίκευση στον χώρο, ήδη απο το 1995.  

Επιπλέον, οι πελάτες σας θα έρχονται σε επαφή με μία αξιόπιστη εταιρεία, ενώ παράλληλα, η βοήθεια των έμπειρων τεχνικών της, θα σας βοηθήσει να παρέχετε λύσεις στους πελάτες με δύσκολες υποθέσεις, που βρίσκονται σε μία απογοητευτική κατάσταση.

Πέρα από το γεγονός ότι η εταιρεία TicTac έχει αμέτρητα θετικά σχόλια πελατών, διαθέτει και σημαντικό πελατολόγιο, καθώς συνεργάζεται με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμούς της χώρας μας.  

Σημαντική είναι και η απόλυτη εχεμύθεια που διατηρεί, καθώς εφ’ όσον το επιθυμείτε ο πελάτης σας, παραμένει για πάντα πελάτης σας. Ακόμα, σας παρέχεται κλιμακωτή έκπτωση για τις επιτυχημένες ανακτήσεις, που πραγματοποιήθηκαν.  

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτες της TicTac, επικοινωνήστε με τον κο. Παναγιώτη Πιέρρο, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας (+30 21 1234 4504), για να συζητήσετε για τους όρους και την διαδικασία εκκίνησης της συνεργασίας.