Επιβάλλεται να συστηθούμε, αν και δεν είμαστε καινούργιοι στο χώρο του Τύπου και του διαδικτύου. Θεσσαλοί και εμείς, άνθρωποι που τους αρέσει η δημοσιογραφία, κόντρα πολλές φορές και στα (…καλώς εννοούμενα) συμφέροντά τους. Πιστεύουμε, όμως, ότι ακόμα και σε τόσο χαλεπούς καιρούς για τα Μέσα Ενημέρωσης και την επιχειρηματικότητα, η ζωή όπως και η αγορά δεν σταματούν. Είναι σαν την φύση. Άλλωστε κανείς δεν έχασε από την αισιοδοξία.

Η Θεσσαλία για μας είναι πια ένας ενιαίος και κοινός τόπος. Το thessaliaeconomy.gr έρχεται με συγκεκριμένους στόχους οι οποίοι συνοψίζονται στην απλή φιλοδοξία να εκφράσει τον πολύπαθο χώρο της αγοράς. Την επιχειρηματική αρένα, όπου παράγεται πλούτος, γεννιούνται ιδέες και καταναλώνεται μόχθος.

Να σταθεί κοντά στους μικρούς και μεγάλους επιχειρηματίες της περιοχής μας, εκείνους που επιχειρούν και επιβιώνουν σε ένα πρωτόγνωρα εχθρικό περιβάλλον. Που αντί να έχουν δίπλα τους το κράτος το έχουν απέναντι, βιώνοντας αντιλήψεις και λαϊκισμούς που αντιμάχονται και συκοφαντούν οτιδήποτε ιδιωτικό.

Στο κάτω κάτω, η χώρα θα σωθεί από την ιδιωτική οικονομία και τις επενδύσεις. Από τους επιχειρηματίες που ήδη υπάρχουν και εκείνους που θα έρθουν, από όσους θα ρισκάρουν τα χρήματά τους για να στηθούν επιχειρήσεις και να δημιουργηθούν δουλειές για τον κόσμο. Η παραγωγή νέου πλούτου θα δώσει τους αναγκαίους πόρους για να χτιστεί ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Άλλωστε ποιοι κατέστρεψαν τον τόπο το γνωρίζουμε, πώς θα τον ξαναφτιάξουμε είναι το ζητούμενο. Υποσχόμαστε, λοιπόν, να συμβάλλουμε με τις μικρές μας δυνάμεις στην επικοινωνία όλου αυτού του δημιουργικού κόσμου που έχει αρκετά να πει. Οικονομία, πάντως, χωρίς πολιτική δεν υπάρχει, άρα ούτε οι βασικές πολιτικές ειδήσεις θα μας λείψουν.

Βεβαίως, η αγορά θα κρίνει και εμάς και πρώτα απ' όλους εσείς οι αναγνώστες. Όσοι μας αγαπάτε θα μας το δείξετε. Πολλές φορές αρκεί ακόμα και ένα like ή μια απλή κοινοποίηση…

Κώστας Τόλης