Τάσεις ανόδου του συνεδριακού τουρισμού εντοπίζει το Divani Palace Larissa για το κοντινό μέλλον. Όπως δήλωσε ο κ. Δ. Βλιώρας, General Manager του ξενοδοχείου, στην επικοινωνία που είχε το thessaliaeconomy.gr μαζί του, η κίνηση στον συνεδριακό τουρισμό κατά τη διάρκεια του 2016 παρέμεινε σε μέτρια επίπεδα σε σχέση με το 2005 και το 2009 που θεωρούνται πολύ καλές χρονιές για αυτό το είδος τουρισμού. 

Ο επικεφαλής του Divani Palace Larissa διαβλέπει την πιθανή αύξηση του Συνεδριακού Τουρισμού για τα επόμενα 5 χρόνια και αφού ομαλοποιηθεί η Πολιτική-Οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, έτσι ώστε να γίνει εφικτό να επιστρέψει η αγορά στα μεγέθη της περιόδου 2005 - 2009. Πάντως, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Divani Palace Larissa, oι τάσεις για τα επόμενα χρόνια είναι να αυξηθεί ο αριθμός των Συνεδρίων που πραγματοποιούνται στο κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

Στο Divani Palace Larissa, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4 ετών διοργανώνονται περίπου 15 με 16 Συνέδρια κάθε χρόνο, με τα περισσότερα από αυτά να αφορούν στον ιατρικό, τον ασφαλιστικό κλάδο, αλλά και στις νέες τεχνολογίες. Μεγάλος αριθμός συνεδρίων αφορούν στον Δημόσιο τομέα και σε θέματα της Δημόσιας Διοίκησης. Το Ξενοδοχείο είναι πλήρως οργανωμένο και ικανό να υποδεχθεί Συνεδριακό Τουρισμό, ενώ επενδύει συνεχώς στη βελτίωση και την ανανέωση του εξοπλισμού του. Οι εγκαταστάσεις του είναι σύγχρονες, ενώ υπάρχει σταθερή συνεργασία με τουριστικά γραφεία.

Για όλες τις επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, συνέδρια, σεμινάρια και κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Λάρισα, το Divani Palace Larissa διαθέτει μεγάλο επαγγελματικό χώρο ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει έως 800 συμμετέχοντες. Το εν λόγω συνεδριακό κέντρο εμβαδού 440 τ.μ. διαθέτει πέντε πολυμορφικές αίθουσες συνεδριάσεων οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους σε περίπτωση εκδηλώσεων με μεγάλη προσέλευση. Οι αίθουσες διατίθενται εξοπλισμένες με όλα τα μέσα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι εξειδικευμένο και πάντοτε στη στη διάθεση των Συνέδρων. Στο web site του ξενοδοχείου μπορεί να δει κανείς περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα Συνεδριακού Τουρισμού που προσφέρονται.