Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Σκιάθο κατά την φετινή θερινή σεζόν, η εκπρόσωπος της Sky Express Βίκυ Αρβανιτάκη τονίζοντας ότι η αεροπορική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικό.

Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι η Sky Express είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες στην Ελλάδα αφού διπλασίασε τον αριθμό των επιβατών της το 2018 σε σχέση με το 2017 αγγίζοντας το νούμερο ρεκόρ των 1.000.000 επιβατών.

Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, εξυπηρετώντας 32 προορισμούς σε όλη την χώρα. Για τρεις συνεχόμενες χρονιές έχει βραβευτεί από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη Αεροπορική εταιρεία, ενώ το όνομά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ασφάλεια, παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών αφού όλοι οι επιβάτες δικαιούνται δωρεάν χειραποσκευή με την αγορά οποιουδήποτε ναύλου, διαρκή εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ όσοι αναχωρούν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν δωρεάν πρόσβαση στα Sky Executive Lounge που διαθέτει η εταιρεία. 

Το 2018 διπλασίασε τον στόλο της, με την αγορά ιδιόκτητων αεροπλάνων τύπου ATR νέας τεχνολογίας, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του τουρισμού και του ανταγωνισμού αλλά και αναβαθμίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr