Απάντηση με την με την οποία διαβεβαιώνει ότι «…ανεξαρτήτως της όποιας σημερινής ή μελλοντικής ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου όλες οι κρατήσεις που έχουν ήδη λάβει χώρα  είναι απολύτως διασφαλισμένες και εγγυημένες», απέστειλε προς το thessaliaeconomy.gr η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου Αντωνιάδης, στην Καλαμπάκα, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της.

Η απάντηση σχετίζεται με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, σύμφωνα με το οποίο το ξενοδοχείο βγαίνει σε πλειστηριασμό τον προσεχή Απρίλιο από την τράπεζα Πειραιώς, για οφειλές δανείων, αντί 3,6 εκ. ευρώ Φυσικά δεν διαψεύδεται. 

Με την ευκαιρία να προσθέσουμε, από την πλευρά μας, ότι μια τόσο δυσμενής εξέλιξη για μία από τις καλές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που διαθέτει η περιοχή της Θεσσαλίας, αποτελεί (δυστυχώς) είδηση -τουλάχιστον για ένα site οικονομικού περιεχομένου όπως το thessaliaeconomy.gr. Και αυτό διότι η πορεία μιας επιχείρησης, αν μη τι άλλο, επηρεάζει τις ζωές αρκετών ανθρώπων. Άλλωστε καλό είναι να θυμόμαστε ότι «η δημοσίευσις είναι ψυχή της δικαιοσύνης».

Κ.Τ.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Παρακαλούμε για την άμεση διαγραφή από το έγκριτο κατά τα λοιπά site σας thessaliaeconomy.gr του σημερινού ηλεκτρονικού δημοσιεύματος για το ξενοδοχείο Αντωνιάδης στην Καλαμπάκα, για πρόδηλους νομικούς και ουσιαστικούς λόγους ως και την δημοσίευση της παρούσης -αρχικής- τοποθέτησής μας, για ευνόητους λόγους ηθικής και δεοντολογίας. 

Η δημοσίευση εκ μέρους σας της σημερινής "είδησης'' που μάλιστα παρουσιάζεται ως τετελεσμένη κατάσταση, ενώ εκκρεμούν πλείστες όσες νομικές αλλά και εξώδικες διαδικασίες και συνεννοήσεις (ως πράττουν άλλωστε σήμερα σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις της επικράτειας με τους πιστωτές τους), οι οποίες θα αποφέρουν την αποφυγή του πλήγματος στο οποίο αναφέρεστε, φέρουν τεράστιο πλήγμα στη φήμη, την πίστη και το κύρος των εταιριών μας και δημιουργούν ζημιογόνες καταστάσεις εναντίον μας και -κατά λογική συνέπεια- υπέρ των ανταγωνιστών μας, χωρίς μάλιστα να έχετε προηγουμένως επικοινωνήσει με τις εταιρίες μας προκειμένου να ενημερωθείτε αναλόγως.  

Σε κάθε περίπτωση διαβεβαιώνουμε δια του παρόντος τόσο τα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού και του εξωτερικού με τα οποία συνεργαζόμαστε άψογα επί πολλές δεκαετίες, όσο και τους ιδιώτες πελάτες μας, ότι όλες οι κρατήσεις που έχουν ήδη λάβει χώρα (ως και όσες πρόκειται να λάβουν χώρα για τις επόμενες τουριστικές σεζόν) είναι απολύτως διασφαλισμένες και εγγυημένες, ανεξαρτήτως της όποιας σημερινής ή μελλοντικής ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου μας, το οποίο φημίζεται για το κύρος, την πίστη και την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Με ρητή επιφύλαξη για τα νόμιμα δικαιώματά μας 

και με τιμή,

Για την ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. (ιδιοκτήτρια εταιρία του ακινήτου) 

και την ΕΛΚΟΝ Ι.Κ.Ε. (μισθώτρια και εκμεταλλευόμενη από ετών το ξενοδοχείο μας),

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Kωνσταντίνος Ν. Τσόγκας»