Ο ΕΟΤ τιμά το Βόλο και το Πήλιο, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην έκθεση Salon des Vacances, η οποία λαμβάνει χώρα στις Βρυξέλλες από τις 2 έως και τις 5 Φεβρουαρίου 2017. Η έμφαση που δίνει ο ΕΟΤ στο Βόλο και το Πήλιο περιλαμβάνει τις κατάλληλες επαφές με τους tour operators, ενώ θα γίνει προσέγγιση σε αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ. 

Από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Μαγνησίας, μαζί με το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Στην έκθεση Salon des Vacances θα γίνει επίσης μία γαστρονομική εκδήλωση σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου. Στο περίπτερο του ΕΟΤ στην Έκθεση θα βρίσκονται και εκπρόσωποι από τους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νότιου Πηλίου. 

Σύμφωνα με το travelling news, από τον ερχόμενο Απρίλιο θα ξεκινήσει η απευθείας αεροπορική σύνδεση Βρυξελλών - Μαγνησίας, επομένως η παρουσίαση της ευρύτερης περιοχής ως τουριστικού προορισμού στην έκθεση Salon des Vacances θεωρείται ως μία κίνηση μεγάλης σημασίας. 

ΠΗΓΗ: Travelling news